Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nettó 270 ezres mediánbéres (kelet-magyarországi megyeszékhely), panellakást hitelre vevő 36 éves Jóskának mikor fő le végleg a kávé és egyedül pusztul el? Nem ronda, nem kövér, nem tanulatlan (diplomás ápoló, tanár, hivatalnok fizetése ilyen).
kereshetsz bármennyit, ha a hiteled úgy is megzabálja a jövedelmed.
Én hitelre max a fizetésem 10%át áldozom be. Ebbe bele szól még az is, hogy esetleg munkahely váltásnál egy rosszabb fizetést kapok utána(előre kell gondolni). Tehát valójában az operátori átlag nettó kereset 10%át veszem.
Nekem szerencsém volt, mert emelkedés előtt vettem a lakást, csak a kulcsrakész befejezőre kellett hitelt felvennem, ami 2milla és 6 évre csak 35ezer lesz a törlesztőm, ami nem vészes. Nem mindegy mennyi pénzed marad a kötelező dolgok kaja, reszi, számlák után..
Egy takarító nő keres 350 et már. A 270 elképesztő kevés!
Arról nem is beszélve hogy 3 éve írogatod ide hogy 36 éves vagy és elég lehet e egy nőnek egy hiteles panel lakás. Szóval neked már lefőtt a kávé! Maximum azt tudom elképzelni hogy egy 50 éves , több gyerekes nő szóba álljon veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!