Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mik a legnépszerűbb incel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a legnépszerűbb incel teoriak?

Figyelt kérdés

Parrol mar en is olvastam miszerint

Ferfi tobblet van az incelek szerint

Az egesz ismerkedes genitikai lotton nyert kulson vagy a penzen mulik.

De kivancsi lennek milyen incel teoriak leteznek meg.

2022. aug. 25. 15:39
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
89%
9: Ezek a hülyeségek abból indulnak ki, hogy utód meg örökítés. Az a probléma velük, hogy manapság már az emberek elég nagy százaléka egyáltalán nem akar gyereket senkitől sem. Innentől az összes "felneveli a valakinek valamilyét" értelmetlenné válik :) Talán igaz volt 300 éve.
2022. aug. 25. 17:31
 12/27 anonim ***** válasza:
21%

2009 nem 300 éve volt.

Persze lehet azt mondani a pszichológiára, hogy hülyeség, de a Journal of Family Psychology nem egy Blikk színvonalú valami, hanem egy tudományos szaklap.

Ezzel áll szemben a te "tényállítasod", ami szerint az "emberek elég nagy százaléka nem akar gyereket".

Ez globális szinten teljes abszurdum, de ha csak a szűk magyar valóságot nézzük, ott is hamis, ugyanis a termékenységi ráta még mindig 1,5 körül van, ami sokkal inkább mutat egygyerekes családokat, mint gyerektelenséget.

A teljes gyerekmentesség még mindig elenyésző (de hangosodó) kisebbség, ráadásul befejezett döntésről csak a termékenység elmúltával lehet beszélni. Az nem lesz jó fundamentum, hogy 22 éves Lillácska mit gondol a világról aktuálisan.

Tájékozódj, különben nem vagy vitaképes és még egy incellel sem veheted fel az érvversenyt.

2022. aug. 25. 17:52
 13/27 anonim ***** válasza:
9%

"Tájékozódj, különben nem vagy vitaképes és még egy incellel sem veheted fel az érvversenyt"

Nekik a visszakezbol lebasszuk 0%-ra a "vitakultura" :)

A JFP pedig leginkabb az USA-t veszi a kutatasai alapjanak, ahol nagyobb a termekenysegi rata, mint Europaban, az egyedulallo anyak szama pedig ott a legnagyobb.

38F incel

2022. aug. 25. 18:23
 14/27 anonim ***** válasza:
32%
12: Először értő olvasni kéne, aztán vitázni. Senki nem mondott olyat, hogy 2009 300 éve volt :D
2022. aug. 25. 18:23
 15/27 anonim ***** válasza:
31%
12 és 13, olvassatok néha az sok mindenre megtanít. Tudom a KSH csak KSH, de az incelek szeretik, és elég világosan látszik, hogy 10 év alatt is rohamosan csökken a gyermekvállalási kedv : [link]
2022. aug. 25. 18:28
 16/27 anonim ***** válasza:
87%

Ha megnézed a teljesebb és az általad hivatkozottnál 5 évvel frissebb adatokat, akkor talán tisztább képet kapsz:

[link]

Olvasgass, ha úgyis erre hivatkoztál, nekem már unásig megvolt.

Nem akarom elvinni az eredeti témát, mert a gyerekvállalási kedvnek az incelséghez nem sok köze van.

Elnézést az off-ért, de az inceleknél azt hiszem jobban irritál a tájékozatlan magabiztosság, mint nagyságrenddel gyakoribb jelenség.

2022. aug. 25. 19:04
 17/27 anonim ***** válasza:
78%
16: Értem én persze, bár a te adatod 2009-es volt, enyém 2011 :)
2022. aug. 25. 19:21
 18/27 anonim ***** válasza:
81%

Ennyit az olvasásról. :)

A 2016-os KSH Demográfiai Évkönyvet linkeltem.

A 2009-es Journal of Family Psychology pedig nem én voltam, ott az eredeti dokumentumra nem volt hivatkozás.

(Sóhaj.)

2022. aug. 25. 19:32
 19/27 anonim ***** válasza:
88%

Hogy jöjjön népszerű incel teória is:

""Az élethű és interaktív szexbabak fogják megtörni a párkeresési piacot uraló női dominanciát. Ezt felismerve a babák ellen a feministái már megindították a hadjáratukat.""

2022. aug. 25. 19:48
 20/27 anonim ***** válasza:
90%

18: Eléggé más dokumentum egyébként a 2016-os, mint a 2011-es. Van ugyan élveszületési adat benne, viszont rengeteg más adat, mint a gyermektelen nők arányának többlete hiányzik.

Az, hogy van aki 2 helyett 4 gyereket szül, még nem jelenti azt, hogy nem növekszik azok száma akinek egy sincs, remélem ebben azért egyetértessz.

Egyébként igazad van, teljesen mindegy, ki mit hisz, az incelek gondolkodásán nem fog változtatni.

2022. aug. 25. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!