Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy igazi társ milyenre vágytok?
Figyelt kérdés
2022. aug. 24. 10:48
1/14 anonim 

válasza:

olyat aki elkísér fogorvoshoz, utána ad egy cuppanóst, majd elvisz és vesz nekem valami sütit estére.
2/14 anonim 

válasza:

Akinek a szeretlek ugyanazt jelenti mint nekem.
3/14 anonim 

válasza:

Aki mindenben támogat, törődik velem, sokat nevetünk, nagyon szerelmes belém. Megtaláltam őt, igazak rá ezek, és persze kölcsönös :)
4/14 anonim 

válasza:

A fentiek, és legyen érzéki, szerelmeskedős.:)
5/14 Dr.med.habil. Genya 

válasza:

Olyan, akit alapvetően jó embernek tartok, úgy szeret, amilyen vagyok, különleges a szememben, és a komoly dolgok, komoly témák maguktól értetődőek lesznek. Szinte nem is kell megbeszéljük a legfontosabb témákat, mert annyira hasonló a személyiségünk, hogy amúgy is ugyan azt gondoljuk dolgokról. Igen, talán nekem ez a legfontosabb, hasonló legyen kb hozzám belső, nemtől független tulajdonságokat tekintve.
6/14 anonim 

válasza:

Szeret és hűséges -nem csak szavakban...
Háromszor hittem eddig ezt valakinek, egyik sem úgy gondolta, ahogy mondta..
Kissé bizalmatlan lettem,de ha jönne valaki,akinek elhihetném, akkor nagyon örülnék :)
7/14 anonim 

válasza:

Én már abban sem vagyok biztos, hogy akarok társat. Kezdem úgy gondolni hogy a bennem rejlő vágyakat és ösztönöket érzéseknek fogom fel, miközben nem azok.
8/14 anonim 

válasza:

Amíg nem történt velem ilyen, addig nem tudtam elképzelni, hogy létezik, tehát vágyni soha nem vágytam rá, de megtaláltam az Igazit. Amik miatt úgy gondolom, hogy ez így van: mind a ketten bele vagyunk bolundulva egymásba, rajongva szeretjük azt, amilyen a másik (pedig egyikünk sem ilyen társat képzelt el maga mellé eredetileg). Ott vagyunk, ha baj van, támogatjuk egymást, de őszinték is vagyunk egymással (ha egy adott szituációban Ő viselkedik hülyén, akkor szólok neki és fordítva). Megbízunk egymásban, ezért teret is adunk egymásnak. Fantasztikus a szex. Vannak közös érdeklődési körök, ami nem közös, abban pedig teret adunk a másiknak. Szeretjük boldoggá tenni egymást, és ha konfliktus helyzet alakul ki, akkor nem esünk egymás torkának, hanem megbeszéljük. Ha fel is húz minket valamivel a másik, akkor is elszámolunk háromig inkább. Majdnem ugyanolyan a humorunk, rengeteget szoktunk együtt nevetni. Érdekel minket a másik mondanivalója, szívesen töltünk időt kettesben. Hasonló a mentalitásunk, személyiségünk (nem unalmasan/zavaróan), a céljaink egyeznek. Érdekesnek tartjuk egymást, becsüljük egymást, kijövünk egymás családjával és barátaival és velük is szívesen töltünk időt. Akár ketten is tudunk "egyedül" lenni, a másik társasága nem zavaró akkor sem, ha a világ elől menekülnénk, vagy a saját gondolataink közé, megadjuk a teret egymásnak akkor is, ha egy szobában vagyunk. Apró figyelmességek (ma megfőzök én, mert neki fárasztóbb napja volt pl, vagy egy csoki). Minden stimmel, ami nekem fontos, pedig sosem hittem volna, hogy találok hasonlót.
9/14 anonim 

válasza:

#1 ilyennek én is nagyon örülnék, utálok fogorvoshoz járni
10/14 anonim 

válasza:

Számomra az alapvető emberi korrektséget túl az intellektus a legfontosabb tényező. Mivel imádok beszélgetni, vitázni, új nézőpontokat megismerni, nekem lényeges, hogy a partnerem szellemileg inspiráljon. Enélkül 10/10-es külső, szívjóság, anyagiak... mind érdektelenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!