Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megis mit akar?
Figyelt kérdés
Szexkapcsolatoban vagyunk, de minden egyes nap ramir... Valamikor mondtam neki hogy en ezt nem akarok mert kotodni fogok hozza erre kb azt mondta h ja igen biztos lassan szerelmes vagyok bele. Meg mondta, h nem kell mindig azonnal valaszolnom. Tegnap beszeltunk aztan valamikor elaludt es ujra irt, en nem valaszoltam, erre mar most jon a minden oke? uzenet... Ha kb csak szexelni akar akkor miert erdeklem ennyire2022. aug. 24. 07:02
1/7 anonim 

válasza:

Ha szex kapcsolatot beszeltetek meg, akkor az is. A pasik nem szoktak ezzel kapcsolatban változtatni a véleményüket, borzasztóan rá éreznek már az elején, hogy kivel akarnak vagy kivel nem akarnak kapcsolatot. Valószínűleg csak figyelmes, de ugyanúgy nem akar semmit.
2/7 anonim 

válasza:

Szerintem meg ő komolyan akar téged.
3/7 A kérdező kommentje:
Ez a baj, hogy semmit nem akar..
Mellettem lefekszik masokkal es ha talal jobbat gondolom vege... De akkor meg miert ker szamon ha nem valaszolok azonnal?
2022. aug. 24. 08:19
4/7 anonim 

válasza:

Hát hogy nehogy te talalj időközben hamarabb valakit
5/7 anonim 

válasza:

Miért kell bele látni egy "minden oké?" Üzenetbe többet?
Nyílván nem bunkó és érdeklődik minden oké e mivel nem írtál vissza
Ti nők már mindenbe mindent is bele képzeltek
6/7 anonim 

válasza:

Nem akarja hogy talalj vagy keress mást mert akkor nem k.féknél vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!