Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon erős szájszag miatt, mert teljesen feketék, rohadtak egy férfinak a fogai az mennyire hátráltatja az ismerkedést hogy egy csinos vonzó barátnője legyen?
Álmodik a nyomor.
Viccen kívül erre milyen választ vársz? A nők többsége szeret csókolózni, de egy büdös szájjal ki akarna? Fúj🤮
Voltam már olyannal randin akiről kiderült, hogy irtó büdös volt a szája, ( pedig nem voltak ilyen gusztustalan állapotban a fogai), mégis konkrétan 1 méterről lehetett érezni ahogy beszélt hozzám. Inkább kijöttem "wcre" a moziból, és leléptem mert félő volt, hogy elhányom magam.
Csináltasd meg!!! Ez büntetés azoknak is akik pl a közeledben vannak. Rokonok, munkatársak.
Kérdező, azért troll a kérdés, amiért pl. a #4 is írta: normális nő nem kezd undorító ápolatlan emberekkel, undorodik az ilyenektől.
Aki az előbb írta, hogy egy drogosba volt szerelmes, annak a válaszolónak is minimális lehetett az önbecsülése, valószínűleg azóta átgondolta az életét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!