Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Ha egy nő egészségügyi okokból szűz, adnátok neki esélyt? (bővebben lent)
22 éves vagyok. Eddig vaginizmusban szenvedtem, amiből hosszú terápiával sikerült kigyógyulni.
Ha valaki nem tudná, a vaginizmus egy olyan állapot, melyben a hüvely izmai természetellenesen feszesek, ami lehetetlenné vagy legalábbis elviselhetetlenül fájdalmassá teszi a behatolást.
Szexuális és párkapcsolati téren egyébként nem vagyok teljesen tapasztalatlan, hiszen a vaginizmusom is akkor derült ki, amikor szexelni próbáltam. Sajnos nagyon sok rossz tanácsot kaptam a probléma kezelésére... "csak hiszti", "nem vagy felizgulva", "béna a srác" stb. Emiatt váratott magára 4 évet a gyógyulás.
Tudom, hogy bizonyos kor fölött hatalmas red flag, ha valaki szűz, de ilyen esetben elfogadhatónak találnátok? Vagy taszít a gondolat, hogy valaki ilyen problémával küzdött a múltban?
Nem egy fertőző betegségről van szó, amit kamatyokkal szedett össze, így mindegy.
23F
Ha te tetszel, akkor téged akarlak. S ezzel együtt akarlak.
45/F
"Eddig vaginizmusban szenvedtem, amiből hosszú terápiával sikerült kigyógyulni."
Egy ilyen betegségből hogyan lehet kigyógyulni de most komolyan?
Az ember azt hinné hogy az ilyen fájdalmas testi tünetekre nincs gyógymód!
3
A hüvely egy rugalmas szerv. Van eset, ahol műtéti beavatkozás szükséges, de nálam elég volt a lassú és fokozatos tágítás, illetve relaxációs gyakorlatok elsajátítása.
Az emberi test elég formálható. Gondolj csak a hajlékonyságra. Ha valaki egyből próbálna spárgázni, az valószínűleg izom- vagy ínszakadáshoz vezetne, de ha nap mint nap gyakorol, akkor fájdalom nélkül sikerül. A vaginizmus gyógyulási aránya pont emiatt 90% fölötti.
5
Semmi gond, végülis anomin az oldal. :)
Lényegében erről van szó. Nem voltam képes a behatolós szexre.
Bocsánat de nekem erről az anál szex ugrott be.
Minden egyes nőm elutasította....
Aztán idővel...szépen lassan mar olyan szinten akarták, hogy megfogta a farkam és magának tette át.
Szóval ez függ a partnered kitartásatól és erzelmi intelligenciájától, hogy mi lesz a vegeredmény.
A megfelelesi kényszert pedig vedd vissza.
Mondjuk ez fura lehet nőknek, mert a nők kajak nem ertik, hogy randizunk 40 fokban 2 órat es utána feljövünk hozzám és ugyan tusoljunk màr le.
És nem.
Ők azt hiszik hogy a 40 fokban beizzadt pinába is bele fogok nyalni....
Bocsánat..de nem fogok.
7. Ja, értem.
Én adnék esélyt, egyáltalán nem taszítana.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!