Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Támogatnátok hogy az incelek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Támogatnátok hogy az incelek havi 1 millió Ft segélyt kapjanak amiért nem tudnak barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés
2022. aug. 21. 10:59
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
98%

Úgy érted, hogy a személyiségzavart jutalmazza az állam? Van erre egy szólás: hát a …. nem kéne?!

Járj pszchológushoz.

2022. aug. 21. 11:01
 2/22 anonim ***** válasza:
95%
Persze, de csak ha kapnak a pedofilok, az állatkínzók és a sorozatgyilkosok is.
2022. aug. 21. 11:03
 3/22 anonim ***** válasza:
98%
Nem. Ingyen, TB alapon normális pszichologiai ellátást jogosnak tartanék, de azt nem csak nekik kéne biztosítani.
2022. aug. 21. 11:06
 4/22 anonim ***** válasza:
83%
Abból a pénzből rengeteg családnak lehetne segíteni akik tényleg rászorulnak, mintsem odaadni egy hülyének.
2022. aug. 21. 11:09
 5/22 anonim ***** válasza:
98%
Pedig bevezethetnék a CSAK-ot is avagy a barátnőváró hitelt is.. :D :D
2022. aug. 21. 11:20
 6/22 anonim ***** válasza:
96%
Persze, de csak kasztrálásra költhetik el
2022. aug. 21. 11:27
 7/22 anonim ***** válasza:
89%
Haszonsabb dolgokra fordítanám mint a társadalom söpredékére
2022. aug. 21. 11:29
 8/22 anonim ***** válasza:
86%

Figyelj öcsi, ém keményen dolgozom minden nap, hogy megterentsem a jólétet a gyerekeimnek. Az adómat ígyis lopja a sok hazaáruló latkány, most még a b@$zatlan, töketlen szűzpöcsöket is én finanszírozzam?

Ha szerinted neked jár támogatás azért mert melegnek születtél és nem tudod elfogadni, akkor nekem is jár támogatás azért, mert középosztályba születtem, nincs Balatonon jachtom, és nem tudom ezt elfogadni.

2022. aug. 21. 11:33
 9/22 anonim ***** válasza:
96%

Nem. Soha.

pláne amíg a 2 gyerekesek nem számítanak családnak addig lóf**aszt nem adnék senkinek, nem hogy ilyen retardált inceleknek.

2022. aug. 21. 11:33
 10/22 anonim ***** válasza:
39%
8 - Te retardált vagy? A kérdező nem meleg, te hülye :D
2022. aug. 21. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!