Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Támogatnátok hogy az incelek havi 1 millió Ft segélyt kapjanak amiért nem tudnak barátnőt szerezni?
Figyelt kérdés
2022. aug. 21. 10:59
1/22 anonim válasza:
Úgy érted, hogy a személyiségzavart jutalmazza az állam? Van erre egy szólás: hát a …. nem kéne?!
Járj pszchológushoz.
2/22 anonim válasza:
Persze, de csak ha kapnak a pedofilok, az állatkínzók és a sorozatgyilkosok is.
3/22 anonim válasza:
Nem. Ingyen, TB alapon normális pszichologiai ellátást jogosnak tartanék, de azt nem csak nekik kéne biztosítani.
4/22 anonim válasza:
Abból a pénzből rengeteg családnak lehetne segíteni akik tényleg rászorulnak, mintsem odaadni egy hülyének.
5/22 anonim válasza:
Pedig bevezethetnék a CSAK-ot is avagy a barátnőváró hitelt is.. :D :D
6/22 anonim válasza:
Persze, de csak kasztrálásra költhetik el
7/22 anonim válasza:
Haszonsabb dolgokra fordítanám mint a társadalom söpredékére
8/22 anonim válasza:
Figyelj öcsi, ém keményen dolgozom minden nap, hogy megterentsem a jólétet a gyerekeimnek. Az adómat ígyis lopja a sok hazaáruló latkány, most még a b@$zatlan, töketlen szűzpöcsöket is én finanszírozzam?
Ha szerinted neked jár támogatás azért mert melegnek születtél és nem tudod elfogadni, akkor nekem is jár támogatás azért, mert középosztályba születtem, nincs Balatonon jachtom, és nem tudom ezt elfogadni.
9/22 anonim válasza:
Nem. Soha.
pláne amíg a 2 gyerekesek nem számítanak családnak addig lóf**aszt nem adnék senkinek, nem hogy ilyen retardált inceleknek.
10/22 anonim válasza:
8 - Te retardált vagy? A kérdező nem meleg, te hülye :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!