Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet itt megismerni normálisn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet itt megismerni normálisnak mondható embereket? Akár olyan szempontból, hogy párkapcsolat?

Figyelt kérdés
2022. aug. 19. 23:43
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
88%
Persze, vannak. Csak kicsit nehéz kitűnni a nem normális tömegből.
2022. aug. 20. 06:45
 22/28 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon-nagyon ritka, észnél kell lenni, nem trollkodni, és akkor lehetséges, de max. 40%-os az esély rá.
2022. aug. 20. 06:48
 23/28 anonim ***** válasza:
81%
Szexkapcsolatra találtam már több csajt is innen
2022. aug. 20. 07:30
 24/28 anonim ***** válasza:
92%
Beszélgettem itt már jó pár emberrel, volt akikkel hosszabban és jókat is, de párkapcsolatot egyikkel sem tudtam volna elképzelni, se a külsőjüket, se a belső kattanásukat ismerve.
2022. aug. 20. 07:33
 25/28 anonim ***** válasza:
91%

Persze, lehet. Nekem olyan szempontból szerencsém volt h normális emberekkel tudtam itt beszélgetni, viszont nem lett belőle semmi. Akik normálisak is azok annyira elzárkóznak a talitól h valami hihetetlen és ugye egy idő után nem elég az online tér. Emiatt kicsit csalódott voltam, mert több hónapot is "pazaroltam" el valakire és nem adta semmi jelét hogy ő ebből nem akarna komolyabbat.

Szóval a legtöbb erősen antiszoc.

Azt elfelejtettem írni, hogy nő vagyok.

2022. aug. 20. 08:01
 26/28 anonim ***** válasza:
66%

Sajnos sokan keverik, remélem azért írták itt is sokan "antiszoc" - ot..., nem pedig aszociálist.

"Az antiszociális viselkedés olyan, hogy ártana a társadalomban lévőknek, vagy rossz hatással lehet a társadalomra. Káros és negatív viselkedés. Azok a személyek, akik gyilkosságot követnek el, megerőszakolják, ellopják, megsértik az állatokat, erőszakos magatartást tanúsítanak, mind ebbe a kategóriába tartoznak. Alapvetően nem érzik magukat bűnösnek, annak ellenére, hogy cselekedeteik megsértik az embereket. Nem szimpatizálnak, és nem tisztelik másokat. Hiányzik a jó vagy rossz értelme. Viselkedésüket a leggyakrabban elkövetik, másokkal szembeni károkozás szándékával, és nagyon ritka esetekben elhanyagolható. A gyermekkor óta nincs olyan erkölcs, amit egy jó emberi lénynek rendelkeznie kell.

Az asszociális viselkedés olyan embereknél tapasztalható, akiknek nincs bizalma, miközben új emberekkel találkoznak, vagy akiket elutasítanak. Annyira nagymértékben elkerülik a társadalmi találkozókat, mert nem akarják az embereknek elfogadni vagy elutasítani az embereket. Általában inkább csak a dolgokat szeretik egyedül tenni, mint új barátokat vagy kapcsolatokat teremteni. Ez terhet jelent számukra, hogy bármilyen kapcsolatot ápoljanak. Nagyon kevés barátjuk lesz vagy nem lesz közeli barátjuk. Az ilyen viselkedésnek köszönhetően bírálják őket, és alárendelt személyeknek tekintik őket. Ráadásul konstruktív dolgokat is hajlanak végre, mint a társadalmi összejöveteleknél. Az autizmusban ez a fajta viselkedés észrevehető, mivel nem tudják kifejezni érzéseiket, és hiányoznak a szükséges kommunikációs készségek. Szeretnek a routin jellegű dolgokat, és nem teszik szemkontaktust, ami aszociálissá teszi őket. A skizofrénia során sokan válnak aszoccionálisvá, és továbbra is erős és magabiztos embereket képzelnek el, mint egyfajta nyomáscsökkentés. Vannak téveszmék és hallucinációk, amelyek elveszik őket más személyektől. A társadalmi emberek félnek attól, hogy megalázzák őket, és így szorongást és nyugtalanságot alakítanak ki a társadalmi szerepvállalásokban. Az asszocializmus megfigyelhető az egyéneknél, akik depressziósak. Nem érdekelnek napi tevékenységek vagy hobbik, amelyek egyszer nagy boldogságot adtak nekik."

2022. aug. 20. 09:09
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
#26 Tényleg kevertem a dolgokat,ezek szerint egyértelműen egy kicseszett aszociális barom vagyok,jó tudni,ez így nem akkora gáz.A felsorolt tulajdonságok alapján antiszociálisnak lenni egy súlyosan beteg állapot,az adott személy léte káros a társadalomra nézve. Én nem ártok senkinek csak egy magamnak való f@sz vagyok.
2022. aug. 20. 10:39
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

#27:

Pontosan.

Nem biztos, hogy "magadnak való" vagy, lehet csak nem vagy hajlandó magadra venni a mai társadalmi dogmákat.

2022. aug. 20. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!