Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hagy hidegen az egész...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hagy hidegen az egész online ismerkedés?

Figyelt kérdés

Mindig is élőben ismerkedtem, hiszen nappali tagozaton végeztem el az egyetemet, mindig olyan diákmunkán dolgoztam ahol vegyes volt a társaság és lehetett ismerkedni, majd egy 4 éves kapcsolat után újra szingli lettem, és elkezdtem ismerkedni, barátnőt keresni magamnak.

Mivel már nem járok egyetemre, a munkahelyemen is HO-ból dolgozom, a hobbim is olyan sport, amit javarészt csak férfiak űznek, ezért gondoltam adok egy esélyt a Tindernek, Badoonak, Facebook társkeresőnek, viszont lasan 5 hónap után már egyáltalán nem tud lázba hozni.

Van heti 25-30 matchem, simán összetudok hozni magamnak heti 2-3 randit, de egyszerűen más mint az, amikor személyesen ismerkedsz.

Lehet, hogy csak nálam, de hiányzik valaki "plusz" ami megvolt a személyes ismerkedésnél, de nincs meg az online ismerkedésnél.

26/F

2022. aug. 18. 11:58
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Ha ennyire nem érdekel... miért írsz ki róla kérdést, időt és energiát áldozva rá? Ez nem logikus.
2022. aug. 18. 12:03
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
De most akkor mi a kérdés? Nem érdekel az online ismerkedés... akkor ne online akarj ismerkedni. Élőben is számtalan helyen van rá lehetőség.
2022. aug. 18. 12:05
 3/8 anonim ***** válasza:
95%

"De most akkor mi a kérdés? Nem érdekel az online ismerkedés... akkor ne online akarj ismerkedni. Élőben is számtalan helyen van rá lehetőség."

Nincs semmi kérdés nyugi csak vagánykodás a heti 2-3 randival. Ami azért tegyük hozzá meglepne...

2022. aug. 18. 12:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez most kérdés, vagy apróhirdetés?

Na ne vicceskedjünk már! :D

2022. aug. 18. 12:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert a kankalin sötétben virágzik.
2022. aug. 18. 12:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Átérzem. Nekem nincs lehetőségem élőben ismerkedni, tehát muszáj ezt csinálnom, de utálom. Így nem lehet megfogni egymást... Nincs meg az a "varázsa" az egésznek, amikor természetesen, spontán, erőlködés nélkül, fokozatosan alakulnak a dolgok.

Olvastam itt egyszer egy hozzászólást, miszerint az írója azért nem szakít a párjával, pedig kellene, mert akkor megint belecsöppenne ebbe az online társkeresős szarba. Valahol megértem... Kiábrándító, elkeserítő az egész, görcsös, erőltetett szenvedés, senki sem tud érdekelni, teher lenne még a találkozásra való készülődés is.

2022. aug. 18. 12:22
 7/8 anonim ***** válasza:

És ez most őszintén kit érdekel?

Ha nem akarsz online ismerkedni, akkor ne ismerkedj online. :D

2022. aug. 18. 12:24
 8/8 anonim ***** válasza:
73%
Én telibe szarom, ha valahol van olyan aki szimpi, akkor azzal ismerkedek, akár a neten, akár a melóba, akár az ország másik végébe, akár a holdon, akár a szomszédba.
2022. aug. 18. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!