Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy olyan nővel jövök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy olyan nővel jövök össze akit nem tartok annyira vonzónak annak csak rossz vége lehet?

Figyelt kérdés
Barátaim szerint az idő véges és jobb rossz kapcsolatban lenni, mint egyedül maradni. Ebben kételkedek, de nem szeretnék örökre egyedül maradni.
2022. aug. 18. 10:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
60%
ettől még lehet jó kapcsolat. Az érzelmek megszépítik a másikat
2022. aug. 18. 10:30
 2/14 anonim ***** válasza:
15%
Neki rossz vége lehet. Te mit bánsz rajta? Ha lefekszik veled, toljad neki!
2022. aug. 18. 10:33
 3/14 anonim ***** válasza:
90%

Értem én, DE miért jössz össze olyan nővel, akit nem tartasz vonzónak?

A barátaid meg hülyeséget beszélnek, mert a rossz kapcsolat csak felemészt.

Inkább keress olyat, akihez tudsz is kötődni! :D

2022. aug. 18. 10:44
 4/14 anonim ***** válasza:
86%
A barátaid szerencsétlen megalkuvó balfaszok (legalábbis ebben a tekintetben). Nekem ilyen barát nem kéne, az biztos.
2022. aug. 18. 11:07
 5/14 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem is hülyeség az egész. Egyedül lenni nem egyenlő a magányossággal. Egy ideje egyedül vagyok én is, és azért mert nem maradtam valaki mellett, aki csak lakótárs volt. Élem az életem, új hobbim van, dolgozom , iskolába járok. Nyitott vagyok mindenre, udvarlók is akadnak. Mégis most így érzem jól magam. Utáltam az egész életemet mikor olyan emberrel voltam akit nem szerettem, csak emberileg. A szex meg a kötelező teendők közé tartozott akárcsak az intimitás mindenféle formája. Ha nem szeretsz valakit akkor mellette minden csak nyűg.
2022. aug. 18. 12:18
 6/14 anonim ***** válasza:
73%
Ha szexen kívül bármi mást, mondjuk valódi szeretetet is vársz egy kapcsolattól, akkor igen hülyeség.
2022. aug. 18. 12:45
 7/14 anonim ***** válasza:
54%

Sajnos az a helyzet, hogy sok embernek nincs más lehetősége.

Lehet itt hazudozni, de a csajok is elsősorban külső alapján választanak.

Ha csúnya vagy, sosem fogsz a szebb lányoknak kelleni.

Simán lekoptatnak, mert megtehetik hogy válogassanak.

Mit tehetsz ha 25-30 vagy már és nem jött még össze senki?

Persze most jól le leszek pontozva, de attól még ez az igazság.

Csak ki kell nézni az utcára, hányan vannak hájtömeg ronda nőkkel, egyik sem jókedvéből, elhiheted.

2022. aug. 18. 13:17
 8/14 anonim ***** válasza:
29%

Kedves 7-es. Én pl szeretem a "hájtömeg" nőket, szóval kérlek szépen ne általánosíts. Pont a vékony lányok akik nem vonzanak szexuálisan, nekem kell a vastag comb, párnás derék, redős has, mély köldök, stb. Mindig is ez tetszett, nevezeted fétisnek, ízlésnek, akárhogy. Imádom a páromat, örömmel megyek vele strandra, tengerpartra, buliba, akárhova emberek közé. Tudod hány sanda pillantást láttam már, mikor a menő srác kíséri a cicababáját, közben az én csajomat figyeli? Sokat.

Ellenben ha nekem élőben ilyet mondanál, biztosan jól szájonvágnálak.

2022. aug. 18. 14:16
 9/14 anonim ***** válasza:
53%
Tény, hogy egyre idősebben egyre kisebb a felhozatal és az esély, de én akkor sem javaslom olyannal összejönni, akihez nem vonzódsz. Még a szex is szar legyen?
2022. aug. 18. 14:22
 10/14 A kérdező kommentje:
A barátaimmal ezért romlott meg a kapcsolatom, mert mikor felmerül ez a téma úgyérzem kioktatnak, folyton azzal nyomasztanak, hogy az élet véges, nincs sok időm, egyedül maradok így. Ilyenkor az az érzés fog el, hogy soha nem leszek boldog, mint mondjuk a Harry Potterben a dementorok, közelükben vagy és azt érzed soha nem lesz jó kedved, amikor erről a témáról beszélgetek velük ez az érzés fog el. Tény, hogy nem volt még barátnőm, mert mindig azok tetszenek akiknek nem kellek. Próbáltam lejjebb adni, tinderről, badoorol meg a többi appról voltak randik, de semmi vonzalmat nem éreztem. Szerintük összekellett volna velük jönnöm, még úgyis, hogy semmi vonzalmat nem érzek. Milyen lenne így megcsókolni, hozzábujni, szexelni? Milyen rossz lehet úgy nézni együtt egy filmet, sorozatot, hogy egy sokkal vonzóbb nőt látok benne? Milyen lenne reggel felkelni mellette? Hogy mondom majd el a gyerekemnek hazugság nélkül azt, hogy hogyan ismerkedtem meg az anyjával? Ezek miatt nem tudtom lejjebb adni, inkább próbálok jobban kinézni, megtalálni a hivatásomat és abból profitálni, szellemileg, kultúrálisan magasabb szintre jutni olvasással. Egyszerűen nem hiszem el azt, hogy több milliárd ember él ezen a Földön és ne jöjjön össze egy kölcsönös vonzalom se. Ilyen nincs!
2022. aug. 18. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!