Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy olyan nővel jövök össze akit nem tartok annyira vonzónak annak csak rossz vége lehet?
Értem én, DE miért jössz össze olyan nővel, akit nem tartasz vonzónak?
A barátaid meg hülyeséget beszélnek, mert a rossz kapcsolat csak felemészt.
Inkább keress olyat, akihez tudsz is kötődni! :D
Sajnos az a helyzet, hogy sok embernek nincs más lehetősége.
Lehet itt hazudozni, de a csajok is elsősorban külső alapján választanak.
Ha csúnya vagy, sosem fogsz a szebb lányoknak kelleni.
Simán lekoptatnak, mert megtehetik hogy válogassanak.
Mit tehetsz ha 25-30 vagy már és nem jött még össze senki?
Persze most jól le leszek pontozva, de attól még ez az igazság.
Csak ki kell nézni az utcára, hányan vannak hájtömeg ronda nőkkel, egyik sem jókedvéből, elhiheted.
Kedves 7-es. Én pl szeretem a "hájtömeg" nőket, szóval kérlek szépen ne általánosíts. Pont a vékony lányok akik nem vonzanak szexuálisan, nekem kell a vastag comb, párnás derék, redős has, mély köldök, stb. Mindig is ez tetszett, nevezeted fétisnek, ízlésnek, akárhogy. Imádom a páromat, örömmel megyek vele strandra, tengerpartra, buliba, akárhova emberek közé. Tudod hány sanda pillantást láttam már, mikor a menő srác kíséri a cicababáját, közben az én csajomat figyeli? Sokat.
Ellenben ha nekem élőben ilyet mondanál, biztosan jól szájonvágnálak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!