Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért probléma egy nőnek ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért probléma egy nőnek ha a férfinak 30 évesen van egy kis pocakja miközben meg a személyisége már egyébként meggyőzte, hogy összeillenek?

Figyelt kérdés
Teljesen jól elbeszélgetnek az interneten , stb. , de aztán kiderül, hogy a férfinek van egy kis pocakja (ami 30 évesen szerintem már teljesen normális ) és ezután hiába volt meg a teljes összhang meg átbeszélgetett éjszakák eldobja a férfit a nő
2022. aug. 16. 18:00
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 A kérdező kommentje:

Mert te a térdeden szeretsz lenni? Az a kényelmes na meg nem érzed magad megalázva? Persze ha én mondtam volna..

Lovagló pózt preferáltam már vékonyabban is , akkor is lehet ugyanúgy csinálni amiket említettél

2022. aug. 16. 18:55
 32/67 anonim ***** válasza:
100%
Te elhízott vagy, nem is csak túlsúlyos. Nézd meg a BMI kalkulátorral.
2022. aug. 16. 18:56
 33/67 anonim ***** válasza:
100%

31, miért érezném megalázónak? Sose értettem ez miért lenne megalázó, úgy általában az orált is sokan annak tartják, én szeretem.

Ugyanakkor biztos nem ugrálnék azért minden egyes alkalommal, hogy a másiknak jó legyen. Szeretem a lovagló pózt, de nehogy már azért törjem magam mindig én, mert a másik lusta még a szexben is. Na az már megalázó.

2022. aug. 16. 18:59
 34/67 A kérdező kommentje:

Lovaglóban is lehet a férfinek is mozognia és miért lenne lustaság? Ennyi erővel te vagy a lusta, hogy nem akarsz lovagolni csak hanyatt vágni magad, hogy a férfi csináljon mindent?!

2022. aug. 16. 19:01
 35/67 anonim ***** válasza:
100%

34, mi egy kör alatt többször is pózt váltunk általában. Mint írtam, nem utolsó, ha az ember párja bírja erővel.

Emellett, azért se azonos a helyzet, mert én lovagok is és az egyebekre is igényem van. Szemben a te tengeri csillag megoldásoddal.

2022. aug. 16. 19:04
 36/67 A kérdező kommentje:

Én is szeretek több pózt , mondjuk a misszionáriust pont nem. Ha a hasán fekszik a nő vagy oldalról , ezeket szeretem a legjobban

2022. aug. 16. 19:10
 37/67 anonim ***** válasza:
100%
36 szerintem mind a kettő fölöslegesen macerás és nekem egyik se okoz örömet. Már csak azért se, mert mindkét pózban eléri a méhszájam, ami fáj. A hason fekvősben, ha ügyesen helyezkedek és folyamatosan ingerlem magam, el tudok élvezni, de, mint írtam, felesleges macera. Nagyon ritkán elővesszük a hason fekvő pozíciót, mert a párom szereti, én meg alkalmanként kibírom.
2022. aug. 16. 19:14
 38/67 anonim ***** válasza:
100%
Dagadt Shrek te itt leszel 10 év múlva is! 30 kg plusszal egy nőnek se leszel vonzó! És a sör miatt egyre koverebb leszel. Meg a pizza rendelgetes sem javít rajtad.
2022. aug. 16. 19:21
 39/67 anonim ***** válasza:
92%
180+ magas ferfikent 3,4 kg a csontjaim osszsulya. Hagyjuk mar ezt az eros csontozatu dumat. El vagy hizva, merj testzsir %-ot. 19% felett mar gaz egy ferfinel, addig aputest.
2022. aug. 16. 19:23
 40/67 anonim ***** válasza:
100%
Mi akadályoz meg abban, hogy ledobd azt a 15-20 kg súlyfelesleget ?
2022. aug. 16. 19:25
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!