Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért probléma egy nőnek ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért probléma egy nőnek ha a férfinak 30 évesen van egy kis pocakja miközben meg a személyisége már egyébként meggyőzte, hogy összeillenek?

Figyelt kérdés
Teljesen jól elbeszélgetnek az interneten , stb. , de aztán kiderül, hogy a férfinek van egy kis pocakja (ami 30 évesen szerintem már teljesen normális ) és ezután hiába volt meg a teljes összhang meg átbeszélgetett éjszakák eldobja a férfit a nő
2022. aug. 16. 18:00
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
100%

Nem is várja el senki hogy te is szép legyél

De aki elhízott ahhoz a nő nem fog szexualisan vonzodni ezt te is tudod

Ha a csodaszép lelked elég lenne , akkor barátként elfogadna csak nem barátot keres Szeretonek a nő se olyat választ aki nem vonzó Képzeld nekünk se mindegy

2022. aug. 16. 18:24
 22/67 anonim ***** válasza:
97%

Melyik a valós számítás? De komolyan. Egy férfi magassága - 100 adja a kiló számát, ami a megfelelő súly amennyiben nem kifejezetten izmos. Egy nőnél ez a magasság - 100 - 10%. Ezzel számolva, nekem 61 kiló a jó, ami kb reális, 58 kilóval néztem ki igazán jól.

A who számítás szerint 66 kilóig jó vagyok. Ha ezt veszem alapul, akkor én közel a tökéletes súlyomnál vagyok a 168 centi 70 kilóval. Közben meg kb egy 10-es van rajtam pluszba.

Ha ezt az "elnézőbb" számolást veszem alapul, neked akkor is 73 kiló lenne az ideális.

A párom 168 cm magas, jóval izmosabb, mint az átlag és 80-83 kiló. Így is jelentős túlsúlya van, jól látható hassal.

Na, neked ehhez képest is van + 20 kiló zsír. Ne szórakozz. Kövér vagy, nem is kicsit. És nem kaptam választ, látod még a farkad tükör nélkül?

2022. aug. 16. 18:31
 23/67 A kérdező kommentje:

Elég érdekes lenne ha nem látnám, ez egy elég hülye mondás. Ha 50 kg-val nehezebb lennék akkor is látnám.. De nem nekem kell látni egyébként, ha te letérdelsz elém akkor neked kell megtalálni, hogy kényeztesd

2022. aug. 16. 18:37
 24/67 anonim ***** válasza:
100%
23, aha, mert olyan öröm úgy szopni, hogy közben neki vergődik a fejem a hasadnak. Vagy kizárólag fekve gondoltad??
2022. aug. 16. 18:39
 25/67 anonim ***** válasza:
88%
24. legalább nem ütöd be a fejed, puhára érkezik a homlokod
2022. aug. 16. 18:41
 26/67 anonim ***** válasza:
100%

Mit nem lehet azon felfogni, hogy egy párkapcsolathoz kell a fizikai vonzalom?

Mellesleg, mikor rájön a nő, hogy igazából milyen is vagy, úgyis azonnal le fog lépni.

2022. aug. 16. 18:42
 27/67 A kérdező kommentje:

Alapvetően fekve kényelembe helyezve magam szeretem, igen :) De jobb egy puha pocaknak koppannia a fejednek mint egy keménynek

2022. aug. 16. 18:44
 28/67 anonim ***** válasza:
100%

25 ez is egy nézőpont :D és, napszúrást se kapok, ha kint csinálnánk. Végülis, máris jobban vonzz a méretes bél.

"Elég érdekes lenne ha nem látnám, ez egy elég hülye mondás."

Valójában nem. Egy vérpénisz mindössze pár centi, ha épp nincs használatban. A te kiterjedésed, ha jól sejtem bőven 10 centikben mérhető.

2022. aug. 16. 18:46
 29/67 anonim ***** válasza:
100%

27, akkor már csak a szopás pozíciójában se értenénk egyet, hát még az egyebek. Emellett egy lapos hashoz nem vergődik oda az ember feje. És lehet úgy misszionáriusban lenni, hogy közben csókolóztok, vagy ölelkeztek, mert nem nyom agyon a has, illetve jobban is bírja a pasi, mert nem kell akkora súlyt mozgatnia.

És ezek még csak nem is esztétikai kérdések. Pedig az se utolsó.

2022. aug. 16. 18:52
 30/67 anonim ***** válasza:
100%

"ami 30 évesen szerintem már teljesen normális "

hát ez itt a baj, elengeded magad... én 37 vagyok, és van 1 cm zsír a hasamon, éppen próbálok megszabadulni tőle.

2022. aug. 16. 18:53
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!