Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Poligám kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Poligám kapcsolatot választanátok egy felső kategóriás férfivel vagy monogám kapcsolatot egy alsó kategóriással?

Figyelt kérdés
Ha más lehetőség nem lenne.

#monogámia #poligámia #piaci kudarc
2022. aug. 15. 22:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Orosz barát, kérlek menj ki a szabad levegőre néha. Akár már most. Ülj le a fűbe, nézd a csillagokat egy kicsit, figyeld meg, hogy milyen állatok másznak elő a rejtekhelyükről így éjszaka.

Az majd egy kicsit lekapcsolja az agyadat ezekről a hülyeségekről.

2022. aug. 15. 23:14
 12/25 tamsin540 ***** válasza:
8%

#3 Nem tudom, hogy miért pontoztak le, az igazat írtad le.

Inkább a császár ágyasa, mint a jobbágy felesége.

A jövő feminizmusa a poligámia destigmatizálására fog koncentrálni. Ez majd egy nők által kezdeményezett poligámia lesz, mert az átlag nő nem akar átlag férfival lenni. Már meg is van a lágyabb, elfogadhatobb, cukibb elnevezezése: poliámória. Ez kicsit olyan, mint amikor a kurvát sugarbaby-nek hívja a közvélemény.

2022. aug. 15. 23:20
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

A nők nagyrésze átlagos pasival.

A ti szótáratokban az átlagnő insta maca filter nélkül, átlag pasi meg valami ronda lúzer.

2022. aug. 15. 23:59
 14/25 anonim ***** válasza:
92%
Egyedüllétet választanám, ill. azt is választottam.
2022. aug. 16. 05:37
 15/25 anonim ***** válasza:
23%
#12 Miért pontoztak le? Mert nem azt írtam, ami elvárt, szépen és jól hangzik. Itt kb. azt kellett volna, hogy egyiket sem, inkább maradok egyedül büszkén. Hát, rohadjon csak egyedül a végtelenségig, akinek ez a vágya, nekem már elég volt belőle... Ha van lehetőségem nekem kívül-belül tetsző férfival lenni, akkor is élek vele, ha az nem egy "tökéletes" lehetőség.
2022. aug. 16. 06:55
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Én nem pontoztalak egyáltalán mielőtt ezzel vádolnál. Szerintem azért kaptad, mert durván fasz függő vagy, és az sem számít, hogy ki az illető, csak jól nézzen ki. Ennyi már neked bőven elég egy láb szétrakáshoz. Azért lássuk be, hogy ez egyáltalán nem pozitív tulajdonság sok embernél. Olyan mintha téged agyba-főbe is gyepálhatna bárki, ha elég jól néz ki. Semmi tartás, önbecsülés nincs benned. Ez még szánalomra sem elég méltó.

2022. aug. 16. 07:57
 17/25 anonim ***** válasza:
47%
#16 Óvatosan azzal az ítélkezéssel... Lassan egy évtizede vagyok egyedül, persze, hogy "faszfüggő" vagyok. Más sem lenne jobb állapotban, ha anélkül telt volna el a fiatalsága, és ha sosem jött volna össze neki számára vonzó partner. Ennyit a tartásról meg az önbecsülésről. Úgy könnyű, ha valakinek akadnak (jó) lehetőségei... Érdemes lenne belátni, hogy nem mindenki ilyen szerencsés.
2022. aug. 16. 08:11
 18/25 anonim ***** válasza:
86%
7.5 éve vagyok egyedül, de nincs az a fasz, ami miatt ezen változtatnék 17-es.Szóval a válaszod is csak a függőségedet támasztja alá.
2022. aug. 16. 08:22
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

Az, hogy valaki nem frigid, aszexuális vagy elhanyagolható libidójú, esetleg masztikirálynő, még nem függőség. Értjük, hogy van, akinek megfelel bepókhálósodva is, főleg, ha mellé már 40-50+ éves, de nem ez az etalon. Egészséges, fiatal ember teljesen természetes, hogy nem éri be ennyivel.

Megjegyzem, marha nagy kiegyensúlyozottságra vall "beleállni" valakibe, akinek egyszerűen csak vannak normális, átlagos igényei...

2022. aug. 16. 08:55
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

"Egészséges, fiatal ember teljesen természetes, hogy nem éri be ennyivel."

És annyival sem, hogy az illető amúgy mindegy milyen, csak jól nézzen ki.

2022. aug. 16. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!