Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Poligám kapcsolatot választanátok egy felső kategóriás férfivel vagy monogám kapcsolatot egy alsó kategóriással?
Orosz barát, kérlek menj ki a szabad levegőre néha. Akár már most. Ülj le a fűbe, nézd a csillagokat egy kicsit, figyeld meg, hogy milyen állatok másznak elő a rejtekhelyükről így éjszaka.
Az majd egy kicsit lekapcsolja az agyadat ezekről a hülyeségekről.
#3 Nem tudom, hogy miért pontoztak le, az igazat írtad le.
Inkább a császár ágyasa, mint a jobbágy felesége.
A jövő feminizmusa a poligámia destigmatizálására fog koncentrálni. Ez majd egy nők által kezdeményezett poligámia lesz, mert az átlag nő nem akar átlag férfival lenni. Már meg is van a lágyabb, elfogadhatobb, cukibb elnevezezése: poliámória. Ez kicsit olyan, mint amikor a kurvát sugarbaby-nek hívja a közvélemény.
A nők nagyrésze átlagos pasival.
A ti szótáratokban az átlagnő insta maca filter nélkül, átlag pasi meg valami ronda lúzer.
Én nem pontoztalak egyáltalán mielőtt ezzel vádolnál. Szerintem azért kaptad, mert durván fasz függő vagy, és az sem számít, hogy ki az illető, csak jól nézzen ki. Ennyi már neked bőven elég egy láb szétrakáshoz. Azért lássuk be, hogy ez egyáltalán nem pozitív tulajdonság sok embernél. Olyan mintha téged agyba-főbe is gyepálhatna bárki, ha elég jól néz ki. Semmi tartás, önbecsülés nincs benned. Ez még szánalomra sem elég méltó.
Az, hogy valaki nem frigid, aszexuális vagy elhanyagolható libidójú, esetleg masztikirálynő, még nem függőség. Értjük, hogy van, akinek megfelel bepókhálósodva is, főleg, ha mellé már 40-50+ éves, de nem ez az etalon. Egészséges, fiatal ember teljesen természetes, hogy nem éri be ennyivel.
Megjegyzem, marha nagy kiegyensúlyozottságra vall "beleállni" valakibe, akinek egyszerűen csak vannak normális, átlagos igényei...
"Egészséges, fiatal ember teljesen természetes, hogy nem éri be ennyivel."
És annyival sem, hogy az illető amúgy mindegy milyen, csak jól nézzen ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!