Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet személyesen tovább vinni?
Nehezen találok olyan pasit aki iránt tudok érzekmeket táplálni.
Egy párszor már megesett hogy megismertem valakit neten, beszélgettünk írásban és hívásban is majd mikor oda került vokna a sor hogy komolyabb legyen, akkor sose jutottunk el odáig hogy találkozzunk.
Valahogy mindig itt akadok el.
Nem szokott probléma lenni, látom a lelkesedését, jelezte hogy kapcsolatot szeretne de valahogy mégsem jutunk el a találkozóig.
Akivel pedig tudnék találkozni nem jön össze, de szerintem csak akarat kérdése.
Belsőleg nagyob kedvesnek tartom magam és felé is megadom a tiszteletet, ha problémám van jelzem neki teljesen normálisan, nem szoktam piszkálni, bántani, sőt maximálisan megadom neki az én időt is (magyarán azt csinál amit szeretne, nem tartom vissza).
Emellett felé határozott vagyok és afelé is hogy lehessen kapcsolat.
Külsőleg pedig próbálok egy ideje változtatni magamon ami egyre jobban halad, igazából arra tudok gondolni hogy vagy túl fiatalnak gondolnak és elengednek, vagy pedig hogy unalmasnak gondolnak mert normálisan kommunikálok és nem játszmázom, húzom a másik agyát.
Próbáltam tanulni a korábbi eseteimből, de valahogy mindig ugyan itt akadok el.
Eltelnek ezekkel hónapok és a végén csak az időmet vesztegettem el egy olyan pasiért aki engem nem akar.
Aranyosak vagytok, köszönöm a válaszokat!😊
Pont arra szeretnék rá jönni, hogy mi lehet a hiba ami miatt ennél sosem megy tovább.
Mert mindig azt gondolom majd lesz olyan aki majd más lesz, minden egyes alkalommal pozitív vagyok és azt gondolom ez most sikerülni fog, de mégis ugyan ott ragadok le.
Rádaásul mindig elég hirtelen változik meg a másik fél viselkedése, végig velem akar lenni, kimutatja aztán jön egy nagy fordulat egyik pillanatról a másikra mintha meg gondolná magát és nem foglalkozik velem.
Választ természetesen nem kapok hogy mit szeretne.
Magától pedig nem mondja egyik sem hogy most mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!