Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a nők havi nettó 600as fizu alatt már ember számba se veszik a férfiakat/fiúkat?
Háború van a szomszédban, és ma már 800 Ft volt a tejföl az Auchanban, egy olyan kis tégelyes.
Meanwhile in gyakorikérdések:
mindenki legalább 600.000-et keres, drága kocsikkal jár, jól fizető állásban van, jó lakással rendelkezik stb.
Azon kívül, hogy egy férfi ne legyen lusta disznó munkakerülő, aki a nőtől várja, hogy eltartsa ki nem szarja le ( qurvákat leszámítva), hogy mennyit keres?...
A férjem netto 269 ezret keres havonta +15 ezer szépkártya, és elég régóta együtt vagyunk.
Ha nem kellesz a nőknek, ott nem a pènz a probléma. Hanem te magad.
"Több milliós autók"
Ez már valami extra? Basszus, ha olyat akarsz venni ami biztonságos és nincs szétr0hadva akkor az sokszor több misi.
De most úgy írtad ezt mintha a Maseratik érnék egymást a Bajcsyn. :D
", és ma már 800 Ft volt a tejföl az Auchanban" vs "Ez már valami extra?"
Egy kocsi többe kerül, mint egy 800 forintos tejföl. Döntsd el mit akarsz.
Nem én írtam a tejfölt. Csak feldobta a gyk a megválaszoltak között, megnéztem mik az új válaszok, aztán feltűnt hogy úgy adod elő a "több milliós autót" mintha valami luxus verda lenne.
Egyébként nem értem a dilemmádat, a tejfölnek is és a használtautóknak is felment az ára. Mit döntsünk el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!