Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a nők havi nettó 600as fizu alatt már ember számba se veszik a férfiakat/fiúkat?
Jajj... "Akinek nincs kocsija, okostelója..."
Akkor apám valamit nagyon tud, mert nálam 7 évvel idősebb a csaja, és se okostelója, se lakása.
19-es!
Nyilván nem fogja a szemedbe mondani, hogy pénzéhes szociopata vagy, mert baszni akar ő is! De a haverjaival azért megbeszéli nyugi.
Az én véleményemre halgass, mert nekem nem fűződik érdekem hozzá, hogy jópofizzak veled, így az igazat mondom.
Egyébként köszönjük szépen, hogy elmesélted nekünk, hogy a faszid kevesebbet keres mint te. Meg is lepődtem volna ha nem így van!
Tehát létezik ilyen "rendes" nő is, meg ismerek is ilyet, csak a középsuli alatt kellett volna rámennem, amikor még volt rá lehetőség.
Most viszont maradnak azok a nők, akikről lehet így általánosítani. Máskülönben nem lennének szingli 25 fölött, mégis csak ugrálnak minden nő körül a férfiak.
"lőfordul, hogy nyíltan megjegyzést is tesznek ránk, ezeket mind csak képzeljük, igaz?"
Már bocsi, de ki a jó francot érdekel? Nekem ehhez mi közöm?
Most akkor én is azonosítsam a férfitársadalmat azokkal a férfiakkal, akik bántottak engem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!