Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az, oka, hogy sikertelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az, oka, hogy sikertelen vagyok a nőknél?

Figyelt kérdés

Próbáltam mindig gondolkozni azon, miben kellene változzak, hogy sokkal sikeresebb legyek a nőknél. Külsőre sosem tudtam eldönteni, hogy csúnya vagyok-e, általábban azt mondták rám, hogy én egy átlagos férfi vagyok és nem vagyok csúnya, meg, hogy macis alkat vagyok,és hogy ez sok lánynak bejön (Ennek ellenére nem ezt tapasztalom). Belsőleg kissé önbizalomhiányom van, de próbálom általábban leplezni, igyekszek magabiztosnak tűnni. Elején szokott probléma lenni azzal, hogy beszélgessek lányokkal, de eltelik egy kis idő akkor nem szokot ezzel probléma lenni. Általábban humorral próbálom magamat szimpatikussá tenni lánnyoknál.

Eljutottam odáig nem tudom eldönteni mi lehet a probléma. Ha kell bővebben kifejtek, minden csak nem akartam itt regényt írni :). Minden hasznos tanácsot előre is köszönöm!

2022. aug. 9. 12:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mert úgy állsz az életedhez, hogy mit tegyél egy nőért, egy nőnek nem lesz vonzó ez, mint ahogy egy pasinak se vonzó az, ha egy nőnek az a személyisége, hogy pasi kell.
2022. aug. 9. 13:49
 12/15 A kérdező kommentje:
#11. Nem úgy állok az élethez, hogy ezt, meg ezt csinálom, hogy nekem így biztos 100% nőm legyen. Vannak céljaim az életben, amely független attól, hogy lesz-e barátnőm vagy nem. Például nem, azért akarok lefogyni, mert hát hogy majd így lesz barátnőm, hanem nem érzem magam jól a bőrömbe. Nem görcsölök rá a témára, mert tudom jól, hogy annak nem lesz jó vége mert látni fogják. Én csak arra keressem a választ, mi az oka annak a sikertelenségemnek, amely az életemtől független. Mert azért látom azt, hogy van valami probléma.
2022. aug. 9. 14:03
 13/15 anonim ***** válasza:
#12: valószínűleg nincs szexuális kisugárzásod.
2022. aug. 9. 14:07
 14/15 anonim ***** válasza:
12. Mert tudat alatt vagy nagyon rárakod magad valakire, vagy túl távolság tartó vagy, én is ilyen vagyok amúgy, ezért nehéz, tudom hogy lehetne könnyebb, de nekem így jó kapják be ha nem kell a 100% orginal én xd
2022. aug. 9. 15:13
 15/15 A kérdező kommentje:

#13. Őszintén magam nem tudom eldönteni. Én úgy vettem észre mint ha azzal lenne probléma, hogy kövér vagyok. Egyszer volt olyan strandon voltam gólyatáborba, medencében voltam, és csak fejem látszott ki, és random odajött hozzám egy lány, beszélgetni, meg ismerkedni velem. Nagyon jó el is voltunk, míg felnem keltem a vízből, láttam rajta nem volt őszinte az öröm. Volt egy másik eset, amely olyan egy hónapja történt, egy lány nagyon nyomult rám, viszont lelkileg egy kicsit roncs volt, ezért ő abba lelte az örömét, hogy összefekszik minden férfival, úgy gondolom, velem is ez volt szándéka, viszont én párkapcsolatot szeretnék, és nem egyéjszakás kalandot így off lett belőle.

#14. Egy cipőben evezünk. Részben ilyen vagyok, de próbálok én ezen változni.

2022. aug. 9. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!