Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, oka, hogy sikertelen vagyok a nőknél?
Próbáltam mindig gondolkozni azon, miben kellene változzak, hogy sokkal sikeresebb legyek a nőknél. Külsőre sosem tudtam eldönteni, hogy csúnya vagyok-e, általábban azt mondták rám, hogy én egy átlagos férfi vagyok és nem vagyok csúnya, meg, hogy macis alkat vagyok,és hogy ez sok lánynak bejön (Ennek ellenére nem ezt tapasztalom). Belsőleg kissé önbizalomhiányom van, de próbálom általábban leplezni, igyekszek magabiztosnak tűnni. Elején szokott probléma lenni azzal, hogy beszélgessek lányokkal, de eltelik egy kis idő akkor nem szokot ezzel probléma lenni. Általábban humorral próbálom magamat szimpatikussá tenni lánnyoknál.
Eljutottam odáig nem tudom eldönteni mi lehet a probléma. Ha kell bővebben kifejtek, minden csak nem akartam itt regényt írni :). Minden hasznos tanácsot előre is köszönöm!

Ronda vagy
Taszító kisugárzásod van

"kissé önbizalomhiányom van"
Ez a gond.
A nők a magabiztos férfiakat keresik.

átlagos az arcod és van rajtad fölösleg, ezek mellett önbizalomhiány is. Nem jó kombináció.
Szerintem kezdjél el társaságba járni, valamilyen hobbin keresztül. Ez sokat segíthet az önbizalmon és lehetőségek számában is

Nem nézel ki jól.
Átlagos kb azt jelenti virág nyelven hogy ronda vagy, ha helyes lennél azt mondták volna.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!