Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az, oka, hogy sikertelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az, oka, hogy sikertelen vagyok a nőknél?

Figyelt kérdés

Próbáltam mindig gondolkozni azon, miben kellene változzak, hogy sokkal sikeresebb legyek a nőknél. Külsőre sosem tudtam eldönteni, hogy csúnya vagyok-e, általábban azt mondták rám, hogy én egy átlagos férfi vagyok és nem vagyok csúnya, meg, hogy macis alkat vagyok,és hogy ez sok lánynak bejön (Ennek ellenére nem ezt tapasztalom). Belsőleg kissé önbizalomhiányom van, de próbálom általábban leplezni, igyekszek magabiztosnak tűnni. Elején szokott probléma lenni azzal, hogy beszélgessek lányokkal, de eltelik egy kis idő akkor nem szokot ezzel probléma lenni. Általábban humorral próbálom magamat szimpatikussá tenni lánnyoknál.

Eljutottam odáig nem tudom eldönteni mi lehet a probléma. Ha kell bővebben kifejtek, minden csak nem akartam itt regényt írni :). Minden hasznos tanácsot előre is köszönöm!

2022. aug. 9. 12:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
29%

Ronda vagy

Taszító kisugárzásod van

2022. aug. 9. 12:17
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

"kissé önbizalomhiányom van"

Ez a gond.

A nők a magabiztos férfiakat keresik.

2022. aug. 9. 12:19
 3/15 anonim ***** válasza:
Külsőre átlagos vagy, személyiségre talán introvertált és önbizalomhiányos és magánakvaló talán!
2022. aug. 9. 12:21
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
A magabiztosság hiánya ott akkor a gond. A leplezést nem tudod olyan annyira jól előadni!
2022. aug. 9. 12:22
 5/15 A kérdező kommentje:
Akkor szerintem, akkor a magabiztossággal lesz a probléma. Én szerintem nem vagyok magánakvaló ember, mert simán beszélgettek emberekkel, viszont régi traumák miatt, kell egy kis idő, hogy megbízzak valakiben.
2022. aug. 9. 12:31
 6/15 anonim ***** válasza:
Akkor azért zárkózott vagy!
2022. aug. 9. 12:34
 7/15 anonim ***** válasza:
76%

átlagos az arcod és van rajtad fölösleg, ezek mellett önbizalomhiány is. Nem jó kombináció.

Szerintem kezdjél el társaságba járni, valamilyen hobbin keresztül. Ez sokat segíthet az önbizalmon és lehetőségek számában is

2022. aug. 9. 12:45
 8/15 A kérdező kommentje:
Társasággal szoktam elmenni bulizni, kocsmázni meg ilyenek. Az átlagost nem az arcomra mondták, hanem ahogy most kinézek. A felesleg ellen meg igyekszek tenni, mert testépítek, meg diétázok.
2022. aug. 9. 12:53
 9/15 anonim ***** válasza:
22%

Nem nézel ki jól.

Átlagos kb azt jelenti virág nyelven hogy ronda vagy, ha helyes lennél azt mondták volna.

2022. aug. 9. 12:56
 10/15 anonim ***** válasza:
Bocs, kérdező, de ha FELDOLGOZATLAN traumáid vannak, az bizony probléma.
2022. aug. 9. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!