Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem keres soha hétvégén?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres soha hétvégén?

Figyelt kérdés

Társkeresőn ismerkedtem meg valakivel. Szeretek vele beszélgetni, tetszik is, de az van, hogy mindig akkor ír, amikor munkában van hétköznap, és délutánonként, hétvégén soha nem ír rám. Szerintetek miért van ez? A másik probléma pedig, hogy hónapok óta beszélgetünk, de még nem találkoztunk. Emlegeti néha, hogy majd egyszer találkozunk, csinálunk valami közös programot, de ez olyan kilátástalan még. Igaz, hogy messze lakunk egymástól, de azért megoldható lenne.

Én 24/N, ő 30/F.

2022. aug. 7. 20:15
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert a hétvége a családé. :D
2022. aug. 7. 20:16
 2/28 anonim ***** válasza:
39%
Zsófi, Te vagy az?🤔
2022. aug. 7. 20:21
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Biztos jó szeretője leszel. :))
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus "második" vagy.
 5/28 anonim ***** válasza:
98%
Hülyít, nem kérdés. Ok, következő kérdés...
2022. aug. 7. 20:22
 6/28 anonim ***** válasza:
92%
Drágám, kapcsolatban van nyilván. Ki az a hülye, aki hónapokig csak írogat, ilyen körülmények között?? Nyilván érzékeled, hogy ez nem normális, elégedetlen is vagy, akkor vedd már légyszíves kezedben az életed és az ilyen embereket zárd ki az életedből. Nem gondolja komolyan, esetleg majd találkozik mert nincs jobb dolga. Jobbat érdemelsz. Lesz más, aki foglalkozik majd veled, úgy, ahogy az neked jó.
2022. aug. 7. 20:24
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Miért fogalmazódik meg valakiben ez a kérdés? Teljesen egyértelmű, hogy foglalt ember..
2022. aug. 7. 20:25
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Van neki párja, lehet, hogy családja is, te meg jó vagy időtöltésnek munka helyett. Ha erre vágysz, sok sikert hozzá!
 9/28 anonim ***** válasza:
21%

Pacsi, ugyanígy vagyok egy fiúval. 👍 Én szeretném elhinni hogy nincs más neki, mert akkor miért kezdett volna velem meg miért nem akar rögtön a lényegre térni akkor....

De sajnos tényleg nem tudok másra gondolni, mint hogy van valakije.

Remélem nem így lesz, és nálad sem kérdező. Én még kicsit várok.

10/28 A kérdező kommentje:
Oké, hát nem gondoltam volna, hogy ez ilyen egyértelmű. De ha családja/párkapcsolata van, annak nem lenne valami jele Facebookon?
2022. aug. 7. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!