Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, aki nem szeret túrázni, vagy legalábbis nem ez a legfőbb hobbija? Úgy látom, ez mindenkinél központi téma és kedvenc elfoglaltság és kiakadnak, amikor kiderül, hogy én nem vagyok az a nagy túrázós.
Nem szeretek túrázni, biciklizni annyira sem.
Viszont utazni, várost nézni szeretek.
Én nőként fel vagyok regisztrálva túra oldalra. Valóban szeretek, nagyon megnyugtat és feltölt, megyek amikor csak tudok, meg bringázni is.
Viszont mondták a férfi túratársaim, akik ismerkednének, hogy az ottani nőkből soknak mit is jelent a túra, miért van az oldalon: esze ágában sincs túrázni, csak panorámás helyek érdeklik, az erdő nem!, 1-2 km számára egy túra, a legelső bárig/étteremig a kocsitól jelenti a kirándulást, stb.
S persze vannak akik tényleg keményen űzik, 40 km/alkalom, szabadban alszanak...
14
Én is ilyen vagyok. Pá kilométer egy szép erdőben. Kilátó, ebéd, aztán vissza. Nem hiányzik a napi 40 km gaylog :) De nem is nevezem magam túra kedvelőnek.
Sokkal kevesebb lány szeret túrázni, mint gondolnád. Valójában ezek ilyen társkeresős önfényezések, aztán mikor legyalogolsz vele 15-20 kilométert ő az igénybevételtől van meghalva, te meg attól, hogy csinálni kellett róla a folyamat során 354 db fotót. Persze küldd is át neki azonnal, mert postolnia kell 3 helyre, nem baj, hogy néhol EDGE sincs, ebből látszik mennyire jártas a témában.
Meg abból, hogy úgy készül neki az egésznek, mint Dr. Szöszi, kis cuki táskával, elegáns, élénk öltözetben, amit imádnak a bogarak, olyan elengedhetetlen dolgokat visz magával, mint szúnyogriasztó, testápoló, de olyanokra, mint poncho, polárpulcsi, meg elegendő ivóvíz már te gondolsz, ha rutinos vagy, így +6 kilóval vágsz neki.
Divat lett, mint a traveladdictság, de ezek a lányok valójában nem túrázni szeretnek, hanem pózerkedni erdei környezetben, mert milyen jó már a Survivor meg Exathlon meg ilyen izékben is.
Gondolom őket szoktad jobbra húzni: [link]
Nem pedig őt:
vagy őt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!