Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A cégnél most lehetőségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A cégnél most lehetőségem lenne a keleti országrészben dolgozni. Szerintetek kihasználjam?

Figyelt kérdés

2 éves projekt lenne. Ráraknának a fizumra távolléti díjat és bérelnének nekem lakást arra az időre. Összesen 550 körül keresnék és az ország keleti felében egy kisvárosban ahol szegénység van főleg ilyen áremelkedés mellett.

Arra számítok hogy bővülne a választék nők körében.

2022. aug. 5. 19:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%
huha. Az más dolog. Óvónőképző működik. Tied lesz minden, ami örök, fényes és króm.
2022. aug. 5. 19:44
 12/18 anonim ***** válasza:
46%
550-es fizetésre nem buknak rá a nők.. ez maximum arra lesz jó, hogy heti több alkalommal kibérelj rosszlanyokról egy csajt ami amúgy okosabb megoldás is mint 1 p*ncit vadászni..
2022. aug. 5. 20:17
 13/18 A kérdező kommentje:
Arrafelé? Úgy hogy mellette lakhatást fizeti a cég? Sztem bőven sok pénz ez havonta arra fele.
2022. aug. 5. 20:44
 14/18 anonim ***** válasza:
51%

Innen Keletről jelentem (Debrecen), hogy csak a baráti körből 5-en vagyunk nettó 680e-1,2M között, mindenkinek saját ingatlan, 4-nek kocsi, (30-34 év) és a többségnek évek óta semmi nő...

Putrisokat vagy prolikat viszont Pesten is találsz, sőt többet is.

2022. aug. 5. 20:56
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Élj a lehetőséggel. Böszörmény szép város, Debrecenhez is közel van. Jó az infrastruktúra, rengeteg a kultúrális és sportolási lehetőség, és ugye ott az egyetem, szeptemberben kezdődik a tanév. Lehet ismerkedni.

Viszont a nők itt sem buták, olyanok mint bármelyik nyugati megyeszékhelyen. Ha otthon nincs sikered a nőknél itt sem lesz akármennyi is a nettód.

Az elmaradott keleti régió az nem Debrecen 20km vonzáskörzetéhez tartozik.

Amennyiben nettóval szeretnél csajozni kérd magad inkább Szabolcs, Borsod, vagy Nógrád megye falvaiba. Ott lehet sikered.

2022. aug. 5. 20:58
 16/18 A kérdező kommentje:
Jó persze. Én meg a hableány vagyok Ariel.
2022. aug. 5. 21:00
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Mire sok pénz 550? Most komolyan? Mivel vonzod be a csajokat? Körbekürtölöd a helyi kocsmában, hogy 550-et keresel nem 250-et?

Ember , rakjuk már helyre a dolgokat. Csak úgy ránézésre az lesz kelendő a csajok szemében akiken látszik a pénz, 550 nem ez a kategória.. 550-ből gumit nem cserélsz egy olyan kocsin ami a csajokat érdekli.

Felvázolom hogyan lehetsz a vidéki bika amiben tetszelegni akarsz. Az 550 ezres fizudból 300-400 ezerből bérelsz egy menő autót havi bérlet formájában és előadod magad, persze ez csak akkor müködik ha van mellette félre tett pénzed amiből elviszed őket étterembe stb, mert a maradék 100 ezerből nem fogod.

2022. aug. 5. 21:01
 18/18 anonim ***** válasza:
50%
Menj, ez jó ajánlat mai szemmel.
2022. aug. 5. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!