Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exbarát ritka nagy paraszt volt, ő az etalon, én meg olyan "bocsánathogyélek" típusú. Legyek én is tahó?
Így van, nekem is. :)
Mesélj, miért érne többet a te tapasztalatod bárki másénál? Miből gondolod, hogy kioktathatsz pl. engem te "tényekről"?
Amúgy csupán a kérdésre felejtettem el válaszolni.
Szerintem az, hogy a csaj a RANDIN felhozza az exét, mint követendő példát, az olyan szinten abszurd, hogy nem értem, miért van helye még itt egy kérdés kiírásának azonnali tiltás+törlés helyett. :D
10
Hagyd :) Ők a reálisan gondolkodó egybitesek :D :D
14
Ja, hogyne... :)
15
Igen, magyon racionálisak, csupa <3 tények <3 ömlenek belőlük.
Nálam nem volt semmi extra, hoztam vittem a leányzót, fizettem a dolgokat, amit rendeltünk, bár ellenkezett, meg próbáltam előzékeny lenni, kedvére tenni.
Következő randin ugyanez, azóta is ezt a "bocsánathogyélek" beszólást próbálom megfejteni.
Oké, hogy nem egyformák a nők, de honnan a lószőrből lehet ezt tudni, kinek mi jön be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!