Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek hogy esik ha egy férfi a külső alapján itél meg titeket?

Egy párkapcsolatnál alapvető a fizikai vonzalom.
Ha az nincs, akkor hiába a belső. Mindkettő kell, egyik nélkül sem működik egy kapcsolat hosszabb távon.

Szeretem, ha elismeri az erőfeszítéseimet, amiket azért teszek, hogy jó nő legyek. Mert rendszeresen edzek, sokat költök bőrápolásra, igényes vagyok, figyelek arra, hogy ne nézzek ki putrisan általában. Elsősorban magam miatt, de szeretem, ha valaki a páromként erre is büszke.
Viszont nehéz komolyan vennem azt a férfit, aki csak a külsőm alapján lemegy pincsibe. Aki meglát valahol és vállalva, hogy hülyét csinál magából, bepróbálkozik bármilyen közös téma vagy közös pont nélkül. Mindig az van bennem, hogy az ilyen ember hűtlen, mert elég meghatni egy jobb külsővel és már semmi sem számít szinte... Megette a fene, ha valaki nem attól kezd el belémhabarodni, hogy beszélgetünk és nem akkor tesz komolyabb lépéseket, ha már ismer valamennyire. Nem tudok bízni egy ilyen emberben és nem is tudom komolyan venni. Mert valljuk be, a társ az, aki belsőre a társad. Akiben magadra találsz. Nem az, akinek feszes a segge, te meg vágysz rá, hogy belemarkolj. Akkor sem, ha ezt is érzed.

Szerintem aki ismerkedik, és akinek rendben van az önértékelése, elfogadja, hogy az ismerkedés egyik velejárója, hogy megnézzük, hogy külsőre vonzó-e számunkra a másik. Én ebből igyekszem nem nagy ügyet csinálni, ha valakinek nem tetszek, akkor majd találok olyat, akinek igen, ha pedig tetszek, az természetesen jól esik (Kinek nem?).
Viszont nem tudnék komolyan venni valakit, aki csak a külső alapján ítél meg. Sok szép nő van a világon, sőt, sok olyan is van, aki nálam szebb, ettől még nem leszek különleges a másik szemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!