Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok nektek hogy esik ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek hogy esik ha egy férfi a külső alapján itél meg titeket?

Figyelt kérdés
szerintem a belső fontosabb
2022. aug. 4. 21:41
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

Egy párkapcsolatnál alapvető a fizikai vonzalom.

Ha az nincs, akkor hiába a belső. Mindkettő kell, egyik nélkül sem működik egy kapcsolat hosszabb távon.

2022. aug. 4. 21:42
 2/6 anonim ***** válasza:
37%
A külső alapján dönt mindenki első körben. Soha a büdös életben nincs olyannal senki, akit nem talál vonzónak! Vagyis van, akiknek nincs választása, nekik a vígaszág az, hogy a belső az fontosabb. A 21-ik század kirakat és extrém értékválsággal küzdő világában röhejes belsőről beszélni. Miért? Mert az emberek még önmaguknak is hazudnak, azért. Meg fingjuk sincs mit jelent valójában egy igazi kapcsolat vagy házasság. A médiából szocializálódott réteg, akit a sociál média nevelt fel, ott reménytelen is az egész. Nézzen ki jó, legyen szex aztán helló.
2022. aug. 4. 21:46
 3/6 anonim ***** válasza:
66%

Szeretem, ha elismeri az erőfeszítéseimet, amiket azért teszek, hogy jó nő legyek. Mert rendszeresen edzek, sokat költök bőrápolásra, igényes vagyok, figyelek arra, hogy ne nézzek ki putrisan általában. Elsősorban magam miatt, de szeretem, ha valaki a páromként erre is büszke.

Viszont nehéz komolyan vennem azt a férfit, aki csak a külsőm alapján lemegy pincsibe. Aki meglát valahol és vállalva, hogy hülyét csinál magából, bepróbálkozik bármilyen közös téma vagy közös pont nélkül. Mindig az van bennem, hogy az ilyen ember hűtlen, mert elég meghatni egy jobb külsővel és már semmi sem számít szinte... Megette a fene, ha valaki nem attól kezd el belémhabarodni, hogy beszélgetünk és nem akkor tesz komolyabb lépéseket, ha már ismer valamennyire. Nem tudok bízni egy ilyen emberben és nem is tudom komolyan venni. Mert valljuk be, a társ az, aki belsőre a társad. Akiben magadra találsz. Nem az, akinek feszes a segge, te meg vágysz rá, hogy belemarkolj. Akkor sem, ha ezt is érzed.

2022. aug. 4. 21:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Sehogy. Az ő baja.
2022. aug. 4. 22:06
 5/6 anonim ***** válasza:
76%
Mivel nem vezetek blogot, nem írok könyvet és semmilyen platformon nem hirdetem számomra ismeretlen emberek felé azt, hogy miről mit gondolok, vagy milyen ember vagyok, egy számomra ismeretlen ember nem nagyon tudna más alapján megítélni. Amivel nincs is baj. Ha már ismerjük egymást, akkor pedig vagy a belső értékeimet is figyelembe veszi, vagy úgyse lesz említésre méltó személy az életemben.
2022. aug. 4. 22:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem aki ismerkedik, és akinek rendben van az önértékelése, elfogadja, hogy az ismerkedés egyik velejárója, hogy megnézzük, hogy külsőre vonzó-e számunkra a másik. Én ebből igyekszem nem nagy ügyet csinálni, ha valakinek nem tetszek, akkor majd találok olyat, akinek igen, ha pedig tetszek, az természetesen jól esik (Kinek nem?).

Viszont nem tudnék komolyan venni valakit, aki csak a külső alapján ítél meg. Sok szép nő van a világon, sőt, sok olyan is van, aki nálam szebb, ettől még nem leszek különleges a másik szemében.

2022. aug. 5. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!