Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Szoboszlai Dominik 10/ hány pontos pasi arc alapján? Szexuálisan mennyire vonzó?
hát ez még pasi szemmel is teljesen jóképű, magas
el tudom képzelni hogy sorozatosan tud score-olni
persze az is lehet, hogy csak a szobájában recskázik miközben wowozik, viszont az biztos, hogy jól megáldották
az tökmindegy, hogy nem az eseted, a 6 az majdnem átlagot jelent
hol szaladgál ilyen átlag szerinted? simán top 5%
5. Nem mindenki számára top 5%. Ha valaki hasonló arccal rendelkezik és magas, máris 5%?
Nekem nem az esetem és számomra nem ez a sármos. Nem minden nőnek az esete, hiába több ember szerint nagyon helyes, jóképű. :)
nem mindenkinek az esete, de ettől még nagyon a felső kategóriába tartozik, ez biztos
ha lemegy egy szórakozóhelyre, aratni fog
ezt akartam közölni
29f
7. Hát kinek mi, de értem. Én nem vagyok semmi rossz elrontója, plusz nem is vagyok Csinibaba. :)
Szép napot!
22/L
hát ha nem vagy csinos, akkor kb. esélytelen, hogy rádbagózzon egy ilyen csávó
még akár lehet önvédelmi mechanizmus is, hogy te instant elutasítanád, aki pl. jóval magasabb húspiaci értékkel bír, saját lelked védelmében
persze csak variálok itt, nem bántó szándékkal mondom :D
Szerintem vannak jobbak is nála, 10/8-ra értékelném.
Imádnám, ha ilyen pasim lenne, de nem vagyunk egy súlycsoportban....
Előttem szólónak meg abszolút igaza van, a védelmi mechanizmus beindulna. Még ha lehetőségem is lenne, akkor se jönnék össze egy ilyen férfival, hozzá se mernék szólni.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!