Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nehéz olyan nőt találni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehéz olyan nőt találni a 28-41 éves korosztályban, aki nem akar gyereket?

Figyelt kérdés
38 éves férfi vagyok, jelenleg nincs párom. Röviden és tömören: nem szeretnék gyereket, sem türelmem, sem kedvem nincs hozzá. Párkapcsolatot viszont annál inkább. Az intimitás, a kölcsönös gyengédség hiányzik, de gyerek az nagyon nem.
2022. aug. 1. 20:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Azért nem akarsz gyereket mert önző vagy! Gyerekre nem akarsz pénzt költeni.
2022. aug. 2. 06:11
 12/16 anonim ***** válasza:

Az attól függ:

- hogy nézel ki

- milyen az anyagi helyzeted

2022. aug. 2. 07:10
 13/16 anonim ***** válasza:

A 9. és 10. válaszok hatalmas igazságokat írnak le. Én úgy veszem észre, hogy aki nem akar gyereket, az legtöbbször tényleg a karrierista, vagy az érzelmileg kattant nők (vagy mindkettő egyszerre). Tegyük fel, hogy te szeretnél egy elfogadható külsejű és személyiségű nőt, aki nem akar gyereket.

Az ilyen nő elsősorban egy olyan pasit akar, akinek magas anyagi lehetőségei vannak, akivel fel lehet vágni, akivel lehet villogni, hogy milyen jóképű és milyen jó beosztású. Akivel mehetnek rendszeresen wellness hétvégére, külföldre nyaralni, éttermezni, akivel prémium lakást tudnak fenntartani, akinek státusz autója van, és persze, aki szexuálisan is a felső rétegbe tartozik.

Ezt konkrétan látom a környezetemben is.

És hát van egy olyan érzésem, hogy te nem vagy ilyen, kérdező.

2022. aug. 2. 07:27
 14/16 A kérdező kommentje:
Hát, a viszonylagos jóképűség megvan:D
2022. aug. 2. 08:25
 15/16 A kérdező kommentje:
Egyébként van az az eset is, amikor a karrierista jó nő hirtelen mégis szeretne gyereket. Ismertem ilyet. Nos, volt olyan párja, hogy úgy csak néztél, hogy egy ilyen pasas és egy ilyen nő mégis hogy?! :D
2022. aug. 2. 08:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Én se akarok.
2022. aug. 3. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!