Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik típusú nőből van több?

Kellene egy külön opció arra, aki mindkettőt figyelembe veszi.
Egyébként én nem értem hol ezzel a probléma... Manapság a nők nagy része ellátja saját magát, olyan nagy baj ha nem akarnak egy férfit eltartani? :D
Azért az még mindig gáz, ha a nőnek van pénze Adriára menni nyaralni, a pasi meg kölcsön kér tőle. :D A nőknek vannak igényei és most itt nem arra célzok hogy fizetni kell a vásárlásait, hanem pl kirándulások, nyaralások, egy egy étterem, stb. Sok önálló nőnek kocsija van, baj az ha nem akar beülni egy szakadt suzukiba?
Nem értem hogy ezek a típusú pasik mit akarnak,nőt vagy egy anyukát? :D
Annyira felbosszant az ilyen kérdések létezése is. Legyetek férfiak b.sszátok meg, ha nem megy akkor pedig ne rinyáljatok, ne rakjatok ki szavazásokat f.szágokról. Bocs.
35F

A pénzes kapcsolatot kereső nők száma annyira elég, hogy a felső 1% tud így szerezni nőt.
A nők ma kizárólag a külsőt nézik, akkor is, amikor lúzer kinézetű férfival vannak.

18
Ezt csak azok a férfiak gondolják, akiknek nincsenek se külső, se belső értékeik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!