Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik típusú nőből van több?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik típusú nőből van több?

Figyelt kérdés
És miért nem jó a hétköznapi Jóska a nőknek?

2022. aug. 1. 10:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%
Hosszútávon a pénz fontosabb, a megélhetés és anyagi biztonság fontosabb.
2022. aug. 1. 11:08
 12/22 anonim ***** válasza:
61%
Ha Adriana Lima ronda, akkor ti mik vagytok, édeseim? :D
2022. aug. 1. 11:12
 13/22 anonim ***** válasza:
65%
Ha Ariana Lima ronda, akkor kit tartotok szépnek / átlagosnak? És ezzel szemben hogy néztek ki ti, incelkéim?
2022. aug. 1. 11:13
 14/22 anonim ***** válasza:
49%
nekem csak simán nem jönnek be a szarrásminkelt nőcik
2022. aug. 1. 11:32
 15/22 anonim ***** válasza:
37%
Ha a latinóknál vagyunk akkor már inkább Selena Gomez.
2022. aug. 1. 11:42
 16/22 anonim ***** válasza:
78%

Kellene egy külön opció arra, aki mindkettőt figyelembe veszi.

Egyébként én nem értem hol ezzel a probléma... Manapság a nők nagy része ellátja saját magát, olyan nagy baj ha nem akarnak egy férfit eltartani? :D

Azért az még mindig gáz, ha a nőnek van pénze Adriára menni nyaralni, a pasi meg kölcsön kér tőle. :D A nőknek vannak igényei és most itt nem arra célzok hogy fizetni kell a vásárlásait, hanem pl kirándulások, nyaralások, egy egy étterem, stb. Sok önálló nőnek kocsija van, baj az ha nem akar beülni egy szakadt suzukiba?

Nem értem hogy ezek a típusú pasik mit akarnak,nőt vagy egy anyukát? :D

Annyira felbosszant az ilyen kérdések létezése is. Legyetek férfiak b.sszátok meg, ha nem megy akkor pedig ne rinyáljatok, ne rakjatok ki szavazásokat f.szágokról. Bocs.

35F

2022. aug. 1. 11:48
 17/22 anonim ***** válasza:
Az ismeretségi körömből azt tudom mondani, hogy nagyon kevés az ilyen érdekkapcsolat. Pénzes dologból van talán 3? A külsőségesből meg leginkább egy se... nem is tudom értelmezni. Az csak egy dolog, ha valaki jól néz ki vagy gazdag, kell mellé más is, egy személyiség, határozottság,önbizalom, stb..
2022. aug. 1. 13:51
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

A pénzes kapcsolatot kereső nők száma annyira elég, hogy a felső 1% tud így szerezni nőt.

A nők ma kizárólag a külsőt nézik, akkor is, amikor lúzer kinézetű férfival vannak.

2022. aug. 1. 14:09
 19/22 anonim ***** válasza:
76%

18

Ezt csak azok a férfiak gondolják, akiknek nincsenek se külső, se belső értékeik.

2022. aug. 1. 15:26
 20/22 anonim ***** válasza:
43%
A k..vából. :)
2022. aug. 1. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!