Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik típusú nőből van több?

Az átlagjóskának vajon megfelel a 95 kilós átlagjuci a penny pénztából?
Ugye, hogy nem.

3.
Külső - belső összessége alapján választ.
Ilyen is van🤫 de el ne áruld senkinek ezt a titkot.

A nők (és férfiak) elsöprő többségének választásában külső és belső értékek egyaránt szerepet kapnak - értelemszerűen különböző arányban. És persze, van egy marginális kisebbség, amelynek a tagjai kizárólag külsőségek alapján hoznak döntést, tehát a továbbiakban erről az 1-2%-ról beszélek. Ez fontos!
Szerintem több olyan nő van, akinek a külső számít, vagy legalábbis több "összejövés" történik ennek alapján. Az aranyásók többnyire anyagi biztonságra, fényűzésre vágynak, és ezt könnyebb egy gazdag pasitól megkapni, mint sok randipartnertől. Mert lássuk be... Aki TÉNYLEG a pénzre hajt, az nem párezer forintos italokat vagy egy-egy vacsit akar, hanem egy komplett egzisztenciát. Ezzel szemben azoknak a nőknek, akik a külsőre hajtanak, az egyéjszakás kalandok is kielégítik az igényeiket. Úgyhogy összességében azt mondanám, hogy a külső alapján történő szex/kapcsolat gyakoribb, és úgy gondolom, őszintébb is.
És ismétlem, az előbbiekben egy elenyésző kisebbségről beszéltem.
Az meg, hogy miért nem jó az átlagjóska... De jó. Csak átlagjulcsikat kell kérdezni.

Mindenkinek van egy értékrendje, majd a szerint választ vagy a szerint jut neki valaki. Imádom ezt a fekete-fehér gondolkodásmódot.
Pl. az én társaságomban egyetlen nő sem ment bele szexkapcsolatba, kifejezetten kerülik hogy a férfi "megvásárolja" őket, stabilitásra törekednek anyagilag és érzelmileg. Nem a topmodell mr. egóra hajtanak, mert tisztában vannak önmagukkal, és nem akarnak csak trófeák lenni. Külsőre átlagos férfiakkal vannak, akik ezzel szemben iskolázottak, értelmesek, dolgoznak, nem kicsapongók.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!