Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell teljesíteni egy átlag csajhoz?
Figyelt kérdés
Külsőleg baj ha kicsit testesebb az ember? Ha a csaj magyar lenne akkor elég lehet neki ha nettó 240 ezret keres a férfi?
Itt az átlag csaj
2022. júl. 31. 12:41
1/16 anonim 

válasza:

Aha , átlag
De ott van a kanija a kèpen , két recskàzás között miért nem csekkolod le?
2/16 anonim 

válasza:

Hát ez qrvára nem átlag. A 240 nettód meg egy vicc.
3/16 anonim 

válasza:

Én vékony nőként csak akkor nézek el egy kis túlsúlyt pasin, ha cserébe teli van pénzzel és költ is rám rendesen. Valamit valamiért🤷🏼♀️
4/16 anonim 

válasza:

Azt hiszem ez a 3. ugyanolyan kérdés amit ma látok csak mindig más képpel🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Inci-finci nagy a baj,kupak alatt túró is van nem csak vaj...
5/16 anonim 

válasza:

"itt az átlag csaj: instagram" 😀
6/16 anonim 

válasza:

Troll kérdezö troll válaszolók! 😂
7/16 anonim 

válasza:

Csak akkor ha inci-fincikről van szó🤣🤣🤣🤣
4-es voltam
8/16 A kérdező kommentje:
Kommentelőkről nem tudok nyilatkozni de én nem vagyok incel.
Ha valami egyedülálló az rögtön incelnek számít? Érdekes… 🤨
2022. júl. 31. 13:13
9/16 anonim 

válasza:

Egy ilyen kérdés vonzza őket mit sz... a legyeket.. Nem kell feltétlen annak lenned.
10/16 anonim 

válasza:

Ha nem provokáció a kérdésed, akkor minek linkeltél instaoldalt? Azt feltételezed, hogy az emberek nem tudják, milyen az átlag? Vagy pontosan tudod, hogy ez a csaj nem átlagos?
Na, trollocska, mi a helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!