Hol találok arra vonatkozóan adatot, hogy mi az az átlag amit ha nem teljesítenek áttesznek államiról fizetősre?
Figyelt kérdés
Gál Ferenc Egyetemről van szó- ha jól tudom egyházi suli2021. aug. 16. 19:23
1/14 anonim válasza:
agrár 3,0
bölcsészettudomány 3,5
gazdaságtudományok 3,0
informatika 3,0
jogi 3,0
közigazgatási, rendészeti és katonai 3,0
műszaki 3,0
művészet 3,5
művészetközvetítés 3,5
orvos- és egészségtudomány 3,0
pedagógusképzés 3,5
sporttudomány 3,5
társadalomtudomány 3,5
természettudomány 3,0
A fenti értékek a 2021 nyarán esedékes átsoroláshoz használatosak.
2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Én az egyetem honlapján kerestem, akkor ezért nem találtam meg.
"A fenti értékek a 2021 nyarán esedékes átsoroláshoz használatosak."-> minden félévben változik?
2021. aug. 16. 19:31
3/14 anonim válasza:
Igen, egyre szigorodni fog sajnos.
4/14 anonim válasza:
Mondjuk jó lenne tudni, hogy milyen átlagról beszélünk. Kumulált, számtani, ösztöndíjindex, kreditindex...
5/14 anonim válasza:
Súlyozott átlag (az utolsó 2 aktív félév súlyozott átlaga).
6/14 A kérdező kommentje:
#4 arra az átlagra vagyok kíváncsi amiből számolják az államiról költségesre sorolást.
2021. aug. 16. 20:22
7/14 anonim válasza:
6, többféle átlagot lehet számolni (pl. rendes átlag, súlyozott, kreditindexek, ebből mind van sima és kumulatív...), és mást néznek pl. az ösztöndíjhoz, vagy a koleszhoz. Az átsoroláshoz azt nézik, amit az 5-ös válaszban írtam, a súlyozott átlagot, egész pontosan a legutóbbi 2 aktív félévét.
8/14 A kérdező kommentje:
#7 a neptun-ban látok sima illetve Kum. átlagot
Akkor az átsoroláshoz a kumulatívot nézik?
2021. aug. 16. 20:48
9/14 anonim válasza:
Nem, mert a kumulált az az összesített (összes eddigi féléved), az ásoroláshoz a súlyozott átlagodból csak az utolsó 2 félévedé kell.
10/14 A kérdező kommentje:
és azt hol találom a neptunban??? Valaki?!
tanulmányi átlag fül alatt
átlag/ kum. átlag van
2021. aug. 16. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!