Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben?
31, ő 48 éves elvált anyuka. Azóta volt már pl. 3 éves kapcsolata is - de neki az is kevés, mondhatni nem szeret szakítani, a férfi szakított vele. Azt megbeszéltük, hogy gyereket szeretnék, viszont valahogy nyilvánvaló, hogy ezt nem tőle fogom elvárni, erről is beszéltünk. És akkor itt jön a probléma, hogy mindketten tudjuk, hogy ha összejönnénk, nem lenne hosszú életű a dolog, ezért bele se akarunk menni... vagy mégis, mert szimpatikusak vagyunk egymásra.
Ugye az, hogy mit szeretnék (családalapítás), nagy összképben nem számít, hiszen jelen állás szerint nincs ilyen (velem egykorú) nő, aki bevállalná (az én előző kapcsolataimat hagyjuk, nem ez most a téma), tehát akkor vagy maradok egyedül, várva a sült galambot, vagy összejövök vele, és ki tudja, mi lesz. Ő úgy képzeli, hogy komolyan gondolja a partnerrel (az alkalmizás, szeretőzés mindkettőnknél kizárva), tehát ha pl. lemondanék a vágyaimról, akkor akár vele is maradhatnék sokáig, mert normális kapcsolatot keres.
De mi van, ha már együtt vagyunk 5 éve, és akkor végre megismerkedek egy nővel, aki szülne nekem? És ha nem, akkor meg ne legyen senkim, csak a reménykedés?
Nem is igazán tudom, mit akarok kérdezni, nyilván az én férfiúi büszkeségem bökdösi, hogy egy ilyen nővel lehetnék (nem lepukkant idős nőt kell képzelni), ezért belevágnék, csak nem tudni, mit hoz a jövő.

Ne a férfiúi büszkeségeddel foglalkozz, hanem az eredeti terveiddel. Gyereket, családot szeretnél. Vagy nem. Elég határozatlannak tűnsz. "ki tudja, mi lesz... nem tudni, mit hoz a jövő." "Nem is igazán tudom, mit akarok kérdezni"
"Ugye az, hogy mit szeretnék (családalapítás), nagy összképben nem számít, hiszen jelen állás szerint nincs ilyen (velem egykorú) nő, aki bevállalná"
Túl fiatal vagy még, most még nem vagy alkalmas a családalapításra, de tetszik a nő. Ő normális kapcsolatot keres, olyat, aki nem hagyja el pár év múlva. Hagyd, hogy találjon valakit, te pedig keress feleséget, vagy egyelőre egy barátnőt.

Az a dilemma, hogy vele összejössz, de akkor el kell fogadnod, hogy nem lesz gyereked, vagy keresel mást, akivel lehet gyereked.
Az életben semmire sincs garancia, lehet, hogy soha többé nem lesz nő az életedben. Lehet, hogy egy évvel később már a párod kezét fogod a nőgyógyásznál. Nem lehet tudni, hogy mit hoz az élet.
Te dönst most arról, hogy le tudsz-e mondani örökre a gyerekvállalásról. Ha nem, akkor bele se kezdj.

Érdeklődik utánad egy nő, és ez neked jobban tetszik, mint az, hogy szingli legyél. Ez teljesen megérthető. De ha konkrét terveid vannak a jövőre nézve (hogy gyereket akarsz), és tudod, hogy ezzel a nő összeegyeztethetetlen, akkor hagyd.
Mert eleinte minden happiness és boldogság lesz, de amikor megérik benned, hogy tényleg családot akarsz, és felfigyel rád majd egy veled egykorú, vagy tőled fiatalabb nő, akkor ott fogod nagyni. És ez vele szemben nem lenne fair, mert ő hosszútávra keres egy biztos partnert.
7: nem ismersz sem engem, sem a mai nőket, attól nem kell félnem, hogy felfigyel rám valaki....... :D
amúgy ha mindenki így gondolkodna, akkor nem lenne mindenkinek az évek során, mondjuk 10-15 év alatt x ezer partnere
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!