Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a lány hátrányból indulna társkeresőn?
Ha meglátnád egy társkeresőn, akkor felkeltené a figyelmedet, vagy mást keresnél?
Nem véletlen, hogy páran védik is, hogy nem hájas, hiszen Európa legelhízottabb országa vagyunk. DE, az, nem egészséges és végképp nem természetes ez az alak.
Akik pedig olyat állítanak általában, hogy "jó ha van mit fogni" azok sem 40%-os testzsír arányra gondolnak!
Hasonló alkat vagyok, csak idősebb korosztály, szóval tapasztalat: Az arcával és az alkatával nincs gond, nem ez lesz az oka, ha nem talál társat. Viszont: ez a ruha tényleg borzalom rajta, a smink is rettenet, és ezen a képen az arckifejezése se épp barátságos. Ez egyszerűen egy borzalmasan előnytelen fotó. Egyetlen pozitívuma van, hogy látszik rajta az alakja. Akinek tetszik, az örömmel fogja arra húzni, akinek nem tetszik, azzal meg elkerüli a felesleges köröket. Mindig legyen egész alakos fotód!
Viszont jobb lenne egy másik, előnyösebb. Amire nekem a legtöbb szívecske/lájk/tetszik jön, az olyan fotó, ahol egy olyan egyberuha van rajtam, ami illik az alkatomhoz, ott emel ki és ott takar, ahol kell, egy természetes sminkkel, frizurával, és a szabadban készült. Persze, mi nők tudjuk, hogy egy természetes hatású smink is készülhet egy órát, és anyám se ismer rám, plusz lehet módosítani mindenféle filterrel. De az már nem te vagy, élőben meg jön a csalódás mindkét részről.
Természetes, nőies megjelenés, egy kis mosoly, és sokkal szimpatikusabb lesz egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!