Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prémium/luxusautóval rendelkező férfiak, jobban ragadnak rátok a nők?
Mint mielőtt egyszerűbb, átlag autóval rendelkeztetek, vagy egyáltalán nem volt autótok?
Illetve milyen autóról beszélünk?
Trollok kedvéért: nincs pénzem ilyen autókra, nagy farkam van, tehát nem farokhosszabbítás a cél.
Csak ismerjük a nőket azért :)
#6 Nem mindegy, hogy "bejön", vagy hogy ez alapján választasz magadnak párt. Persze, hogy bejön. Egyrészt nyilván nők között is vannak, akik szeretik az autókat, másrészt teljesen normális emberi természet, hogy olyan párt keresünk, akik biztonságot tudnak teremteni és a "biztonság" itt több szempontú biztonságot jelent, amibe beletartozik az anyagi biztonság is, aminek egy drága autó jó jele (lehet). Ez igaz férfire és nőre egyaránt, nincsen semmi gond.
Gond akkor van, ha egy "nő" kizárólag az anyagi helyzetből, így például egy drága autóból fakadóan választja ki, hogy kivel áll szóba és kivel áll össze. Ezeket hívtam én k*rváknak és nem hiszem, hogy téves lenne a kijelentésem. Aki az autója/anyagi helyzete miatt "ragad" egy emberre, az k*rva. És megjegyzem újra, hogy kétirányú a dolog, férfi is lehet az.
11#
Akinek már jobb autója van, azt nem fogja földhöz vágni. Én 2 euro/ liter is teletankoltam az autót.
Közel sem prémium autóm van, de mivel gazdája vagyok, és nem tulaja, így kizárólag prémium üzemanyagot kap az autó.
Az meg piaci áron megy
16#
Hagyd, nem fogják érteni mi a különbség.
Bocs, akkor félreértettem.
Én azt hittem, hogy arra gondolsz, hogy mindenki az olcsó benzint tankolja, és ha ez megszűnik, akkor inkább gyalogol.
Egyébként nem látok összefüggést a drága autó, és a mozgásszegény életmód között. Sőt, inkább a tehetőseknek van ideje, és pénze a sportolással foglalkozni.
Engem meg nem érint, mert gyárban dolgozom, csak külföldön, és így belefér a középkategóriás autó.
Csak mivel dízel, kapja a prémium üzemanyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!