Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Prémium/luxusautóval rendelkez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prémium/luxusautóval rendelkező férfiak, jobban ragadnak rátok a nők?

Figyelt kérdés

Mint mielőtt egyszerűbb, átlag autóval rendelkeztetek, vagy egyáltalán nem volt autótok?

Illetve milyen autóról beszélünk?

Trollok kedvéért: nincs pénzem ilyen autókra, nagy farkam van, tehát nem farokhosszabbítás a cél.

Csak ismerjük a nőket azért :)

2022. júl. 29. 15:14
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Jó lesz majd elsorvadt lábakkal mászkálni amikor piaci áron fog menni a benzin :)
2022. júl. 29. 16:52
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

#6 Nem mindegy, hogy "bejön", vagy hogy ez alapján választasz magadnak párt. Persze, hogy bejön. Egyrészt nyilván nők között is vannak, akik szeretik az autókat, másrészt teljesen normális emberi természet, hogy olyan párt keresünk, akik biztonságot tudnak teremteni és a "biztonság" itt több szempontú biztonságot jelent, amibe beletartozik az anyagi biztonság is, aminek egy drága autó jó jele (lehet). Ez igaz férfire és nőre egyaránt, nincsen semmi gond.

Gond akkor van, ha egy "nő" kizárólag az anyagi helyzetből, így például egy drága autóból fakadóan választja ki, hogy kivel áll szóba és kivel áll össze. Ezeket hívtam én k*rváknak és nem hiszem, hogy téves lenne a kijelentésem. Aki az autója/anyagi helyzete miatt "ragad" egy emberre, az k*rva. És megjegyzem újra, hogy kétirányú a dolog, férfi is lehet az.

2022. júl. 29. 16:54
 13/28 anonim ***** válasza:
59%
Audi A5 kabrióval le se szartak a nők. Mióta van egy 100 lovas Kawasakim és elugrok például fagyizni, ők szolítanak le engem.
2022. júl. 29. 17:03
 14/28 anonim ***** válasza:
52%

11#

Akinek már jobb autója van, azt nem fogja földhöz vágni. Én 2 euro/ liter is teletankoltam az autót.

2022. júl. 29. 17:40
 15/28 anonim ***** válasza:
35%
Ó, ilyen kocsikat simán lehet látni a városban, sőt jobbakat is. De ne higgyük már, hogy akinek ilyen kocsija van, az csak úgy hajt(hat)ja a nőket. Ilyenekkel általában gazdagabb családok sarjai furikáznak, akik egyébként nem incelek, van barátnőjük, de nem csak a kocsi miatt. Az csak egy tartozék. Ők olyan környezetbe születtek. Ha egy incel összegyűjtene egy ilyen kocsira és tudná is vezetni, akkor elmenekülnének tőle a nők, mert azt hinnék hogy meg akarja őket erőszakolni.
2022. júl. 29. 17:40
 16/28 anonim ***** válasza:
39%

Közel sem prémium autóm van, de mivel gazdája vagyok, és nem tulaja, így kizárólag prémium üzemanyagot kap az autó.

Az meg piaci áron megy

2022. júl. 29. 18:13
 17/28 anonim ***** válasza:
38%

16#

Hagyd, nem fogják érteni mi a különbség.

2022. júl. 29. 18:20
 18/28 anonim ***** válasza:
64%
Biztosan. Aki azt mondja nem, az álszent. Ki ne ülne bele szívesebben egy új mercedesbe mint egy régi fiatba mondjuk.
2022. júl. 29. 18:52
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
#16: Látom átment a lényeg :D Arra akartam célozni, hogy kontraproduktív hosszútávon ha wc-re is autóval a segged alatt mész. Egy jobbfajta autó feltételezem, hogy nem kemény fizikai munkával lett összeszedve, szóval ülsz X órát melóban (tudom, itt mindenki vállalkozó) meg oda-vissza ingázás közben még kocsiban is és aztán örülhetsz 40 éves korodra ha egy laza porckorong sérvvel megúszod az egészet. De cserébe villoghatsz a hasonló életvitelű lányok előtt vele. Hurrá.
2022. júl. 29. 20:42
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, akkor félreértettem.

Én azt hittem, hogy arra gondolsz, hogy mindenki az olcsó benzint tankolja, és ha ez megszűnik, akkor inkább gyalogol.

Egyébként nem látok összefüggést a drága autó, és a mozgásszegény életmód között. Sőt, inkább a tehetőseknek van ideje, és pénze a sportolással foglalkozni.

Engem meg nem érint, mert gyárban dolgozom, csak külföldön, és így belefér a középkategóriás autó.

Csak mivel dízel, kapja a prémium üzemanyagot.

2022. júl. 29. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!