Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek a leginkább akadályozó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a leginkább akadályozó tényezők?

Figyelt kérdés

Járjuk kicsit körül mi lehet a rengeteg férfi társkeresési gondjának alapja. Mert az elvárások léteznek és elég határozott vélemény van; vagy tudod teljesíteni vagy egyedül maradsz. És senkit sem érdekel.

1. Testalkat, magasság, arc, farok

Ezek közül egyik sem változtatható igazából. Maximum a testalkat valamilyen szinten de aki tényleg rossz adottságú, hízékony, étel allergiás , vagy valami betegsége van ami nehezíti a normális test kialakítását. Van olyan figura aki a fejen áll akkor se lesz szálkás, kockahas típus.

2, vagyon

Itt is van olyan réteg aki beleszületett a szegénységbe. És ott is maradt. És hiába nem szokták egyenesbe elismerni. Sokszor kibukik a dolog hogy minimálbéres vagy keveset kereső pl 150-300 ezer környéki pasasokat kiszelektálja a nő. Ebben is minden másban: ahol a nő tart abból lejjebb nem enged. Ha a nőnek a családja értelmiségi volt . És mindig gazdagok voltak onnantól nála ha csak 50 ezerrel kevesebbet keres aki udvarol annak is off lesz. És akkor jön a sablon tanács ; tanuljon tovább, váltson munkahelyet ahol 250 helyett majd 800 at fognak neki fizetni! Persze 🤡

3, iskolázottság

Előző pontban is szerepelt hogy ha a nő valamit elért , abból nem enged. Ha diplomás , onnantól aki nem az számára jelentéktelen, buta , semmit nem erő ember lehet csak. Tanács ? Mit számít ha 3 műszakban dolgozol? Menj el munka mellett es tanulj tovább. Persze ! Halál egyszerű 30 évesen fizikai meló mellé tanulni.

4, tapasztalatlanság

Az egyes pont ide is kapcsolódik. Ha egy srác túlsúlyos gyerekként akkor az iskolában is ki volt közösítve. Simán előfordulhat hogy amúgy egy jószándékú, értelmes figura aki csupán a kinézete miatt 25-30 évesen is szűz. De ezt senki nem fogja elhinni neki! És azonnal debilnek lesz mondva hogy biztos baj van vele es senki esélyt nem ad neki .

4, lakás , autó.

Ez a kettes ponthoz részben kapcsolódik. Ezt sem mondjak nyíltan az ember szemébe viszont elvárás ez manapság! De saját lakás Budapesten 30 év körül? Ki tudja ezt elérni aki nem örökölte? És hétköznapi melós? És akkor jönnek szinten a “jótanácsok” ha 22 éves korod óta dolgozol, es a 8 év alatt semmire nem költöttél volna… úgy már kellene lenni annyi megtakarításodnak hogy vegyél egy 70 milliós lakást! Hogy számolták ezt ki? 🫣

Összeségében minden problémára javasolnak valamit az embernek , de ők maguk is tudják hogy lehetetlen elérni. De úgy tesznek mintha az adott férfi lenne a felelős a helyzetéről amiben él. Pedig sokszor bármit tehet nem lehet elérni amit a nők lazán oda vágnak hogy ez csak alap!

2022. júl. 29. 12:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
94%

10

Egyrészt egyetlen embert ismerek személyesen, aki mind a négy ponton rosszul teljesít. A többi vagy lusta a változásra, vagy egekben vannak az igényei.

És egyébként nem tudom, miért gondolod, hogy egy fizikailag taszító, tanulatlan, szegény férfi rossz szociális készségekkel egyáltalán alkalmas a párkapcsolatra? A hasonló "kvalitásokkal" rendelkező nőkért sem kapkodnak, ezt elhiheted.

2022. júl. 29. 14:03
 12/24 anonim ***** válasza:

Nézd, valaki, aki nem vonzó, nem gazdag, nem tanult, gyengék a szociális képességei és nem ért a nőkhöz, van egy albérlete, ha ugyan nem az anyja nyakán él, van egy átlag alsó határ keresete és egy olyan munkája, ami mellett, amúgy se fér meg egy normális párkapcsolat, nem túl jó parti. Nem jó, mert, ha a személyisége kiemelkedő lenne, lettek volna sikerei a nőkkel, nem jó, mert annak, aki anyagi biztonságot remél hihetetlen kevés, nem jó, mert, aki minőségi időt töltene, annak sem felel meg. Nem jó annak sem, aki tájékozott, nyitott, fejlődni, tanulni vágyik.

Gyakorlatilag egy másik 3 műszakban dolgozó gyári munkásnő az a szint, akinek kb megfelelne, de gondolom arra meg neked nincs igényed. Így valóban lehetetlen.

2022. júl. 29. 14:04
 13/24 anonim ***** válasza:

1. Nem sok mindenkinek tetszem, de ez pont nem érdekel.ha nem jött össze párkapcsolat, nem dőltem a kardomba hanem éltem tovább az életemet.

2. A mostani párommal az első randira 4000 ft tal érkeztem, de kihoztam belőle egy egész napos programot amit nagyon élvezett. Akkor 200 ezret jó ha kaptam egy hónapban, semmire sem volt elég. De én bennem dolgozott a sablon 🤡. Kitanultam anno egy szakmát, de nem vizsgáztam le. Felvettek becsatlakozóként egy tanfolyamra, ahol sikeresen levizsgáztam.

3. Igen lehetséges. Fizikai munka mellett, most tanulom hétvégi oktatásban a következő szakmámat.

És megvan az az utáni is.

4. Nemcsak hogy cikiztek, de a szüleim is ide oda dobáltak mint egy darab szart. Ha anno a rendőrök nem találnak meg már lehet nem élek. De felülkerekedtem ezen.

5. Jelenleg még saját házam nincs. Mégse jelent gondot a páromnak.

Kocsi mondjuk van. Egy fiatalabb, és egy 21 éves autó.

Leragadhattam volna abban amiben felnőttem. Mikor felmondtam a munkahelyemen, anyám ott tajtékzott hogy én semmit nem tudok megbecsülni, ő is 15 éve egy helyen van. Ne mondjak fel ez legalább fix.

2022. júl. 29. 14:09
 14/24 A kérdező kommentje:

Mindegyik rész illik rám.

- 178 cm vagyok

- dagadt cukros

- 10/5 ös arc

- 15 cm kicsi farok

- szegény családból származok

- 280 ezret keresek

- szakmunkásom van és érettségi

- nincs saját lakásom

- nincs autóm

- a kövérség miatt tapasztalatlan vagyok mert sose mertem kezdeményezi a nőknél.

Nem minden pontban vagyok a legalja , de pont eléggé alacsony szint ahhoz hogy senkit ne érdekeljek aki számomra vonzó nő lenne.

2022. júl. 29. 14:11
 15/24 anonim ***** válasza:
92%

14 és ki az egyetlen aki ezen tud változtatni?

Egyébként egy korábbi kérdésben azt írtad, már többször lefogytál és akkor jól néztél ki. Akkor hogy is van ez?

2022. júl. 29. 14:13
 16/24 A kérdező kommentje:
Nekem ez a második kérdésem összesen az oldalon. Valaki más lehet akire te gondolsz! Én születésem óta kövér vagyok. Sose voltam vékony.
2022. júl. 29. 14:15
 17/24 anonim ***** válasza:

15 cm farok nem kicsi, hanem átlag. És a 280 ezer nettó sem rossz a mai világban, Régió játékban pl 160 ezret keresnek az eladók.

Az meg, hogy mindig dagadt voltál csak egy kifogás.

2022. júl. 29. 14:34
 18/24 anonim ***** válasza:

Ezek nem gàz dolgok nem annyira mint beàllítod.

De és itt a de!!! te sem a 170/50kg hoszzú haju barbi cicamicàk között nézelödj hanem keress egy hozzàd illö kicsit duci de aranyos mondjuk eladò lànyt. Ha az ember tudja hol a helye nem érik csalòdàsok.

Én sem egy tetovàlt szupermacsòt kerestem és aszidtam a vilàgot, hogy nem kellek neki. A pàrom àtlagos alkatú, érettségije van és tüzoltò.. Ebböl lejön h a fizetése sem tùl sok.

2022. júl. 29. 14:47
 19/24 A kérdező kommentje:
Mutass egy képet a tűzoltó kedvesedről hogy mennyire átlagos.
2022. júl. 29. 14:58
 20/24 anonim ***** válasza:
0%

Az egyik pont hozza magával a másikat és a többit. Szegénységből a kényszermunkák éhbérért, ami után életkedved meg erőd nincs, senkire nem számíthatsz, senkire nem támaszkodhatsz, magadra vagy utalva, ha kudarcot vallasz az egyik tábor röhög rajtad a másik meg széttárja a karját, hogy így jártál, szedd össze magad. Ha bármilyen sikert érsz el ÖNMAGADHOZ képest a maximum, amit kaphatsz egy buksisimi, mint a kutya, amelyik nem szarik többé a szőnyeg közepére. Mert a társadalom csak a társadalomhoz tud téged viszonyítani, nem pedig a korábbi önmagadhoz képest. Nagy ívben lesz*rja, hogy te honnan jöttél, mennyi problémád volt, főleg a nők, mert ugyanezt a történetet hallotta már ezerszer és a könyökén jön ki, hogy az összes dohánybolt előtt féldeciket iszogató tróger jön ugyanezzel, mintha valami betanult séma lenne, hogy ő milyen vállalkozó volt a múltban meg külföldön dolgozott, meg lakása volt meg üzlete meg minden, csak jött a betegség vagy a válás vagy a válság. Mint régen, amikor az összes pasi válogatott focista lehetett volna, csak jött a térdsérülés. Egy nő se kíváncsi ezekre a történetekre, az empatikusabb fajta maximum úgy, hogy a csöves elmeséli neki, hogy hogy kiszúrt vele az élet és kap egy marék aprót. De párkapcsolatra nem ilyen férfiben gondolkozik.

Ahogy fordítva meg egy jó családi háttér pozitív értelemben hozza magával az iskolázottságot, jó külsőt, gondtalan, kiegyensúlyozott életet, széleskörű és normális emberekből álló kapcsolati hálót stb.

2022. júl. 29. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!