Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez alszentseg vagy aljassag?

Figyelt kérdés

Oszinten szolva van egy bizonyos elvarasok a holgyek fele kulsoleg es egesz egyszeruen nem tudok ennel lejebb menni. Ugyanakkar sajnos az is igsz sok esetben, hogy forditva en sem felenek meg ezeknek az elvarasoknak. Tehat ez nem korrekt dolog a reszemrol.

Viszont egesz egyszeruen keptelen lennek ossze jonni olyan holggyel, aki nem teljesiti ezeket az elvarasokat kulsoleg mert nem tudnek hozza egyebkent vonzodni. Ez pedig mindkettonknek rossz lenne..

Egy szo mint szaz, szerintetek ez “rossz” dolog? :(

2022. júl. 29. 08:42
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

10: jelenleg is olyan nők az idealjaim, akik szinten a kornyezetemben elek. Illetve nem vagyok impotens.

A szint lepes agyban egyebkent nem rossz gondolat, de ha ez a te szintedre valo feljutast jelenti, akkor inkabb kihagynam.

“Amit te vonzodasnak gondolsz az a gyermeki vonzodas a targyak irant.” Ezzel nehez vitatkozni tekintve, hogy nincs mellette semmilyen erved, mit meg lehetne cafolni. Ez igy sajnos nem annyira hiteles a reszedrol.

2022. júl. 29. 09:58
 12/28 anonim ***** válasza:
Számomra ilyenkor a mérleg kiegyenlítetlen, mert a nőtől több van elvárva, többet hoz a kapcsolatba, ami nem fair.
2022. júl. 29. 10:24
 13/28 anonim ***** válasza:

12 ez akkor igaz, ha a másik oldalról nincs valamivel kompenzálva. Az összérték lehet azonos. Lásd Andy bácsi kapcsolatat

Ő pénzt adott a nő szépséget, így 1-1. Mindenki megkapta amire vágyott. Igaz lehet ez egyéb tulajdonságokkal is. Pl a nő szép, de sokat bántották, már csak stabilitást, szeretet, törődést, biztonságot keres és Jóska, aki ugyan nem szép, de a jellemével kompenzál, ezt meg is adja neki. Máris kiegyenlített a dolog, hiszen, senki nem szenved hiányt.

2022. júl. 29. 10:27
 14/28 A kérdező kommentje:
Igen ezt megertem, de ez csak kulsoleg igaz. Gondolom a ferfi az tud kompenzalni. :/ akar azzal, hogy mindig a nő kedveben jar stb..
2022. júl. 29. 10:27
 15/28 A kérdező kommentje:
13: igen, en is igy gondolom
2022. júl. 29. 10:28
 16/28 anonim ***** válasza:

Persze, ilyenkor jönnek a belső értékek a terítékre... A nőnek vajon nincsenek?

"Pl a nő szép, de sokat bántották, már csak stabilitást, szeretet, törődést, biztonságot keres és Jóska, aki ugyan nem szép, de a jellemével kompenzál, ezt meg is adja neki. "

Valszeg ugyanezt adja ő is.

Jóska oldala ismét hiányos.

2022. júl. 29. 10:32
 17/28 anonim ***** válasza:

16, csak akkor, ha a nő így érzi. Ez erősen szubjektív. Amíg a kapcsolatban résztvevők jól érzik magukat együtt, addig a kapcsolat kiegyenlített.

A párom objektíven nézve kevésbé szép a férfiak között, mint én a nők között. De ez sose zavart, mert nekem megfelel, hiába igaz az, hogyha mérlegre tesszük, akkor ebben ő kevesebb, mint én, mert a kapcsolat kiegyensúlyozott, tehát működik az 1-1.

Ha meg a nő nem így éli meg, (vagy a férfi) akkor, vagy bele se megy, vagy kilép.

2022. júl. 29. 10:40
 18/28 A kérdező kommentje:

16: Ebben a példában igen. De mivan ha Jóska egzisztenciája nem átlagos? VAgy mi van ha Jóskának olyan kapcsolatai vannak, ami a nőt is előnyös helyzetbe tudja juttatni?

Egy ilyen esetben már egálban lehet a mérleg

2022. júl. 29. 10:40
 19/28 A kérdező kommentje:
17: Ez a kinézetbeli különbség sosem okozott nálatok konfliktust vagy a barátodnál kisebbség rendűségi érzést?
2022. júl. 29. 10:42
 20/28 anonim ***** válasza:

Ebben egyetértek.

Én arra gondolok, mikor a sok nyomorult itt rinyál (pl a sörpocakos), hogy neki szép nő kell, de a nő fogadja el őt, ahogy van, mert a nő ne nézze a külsőt, meg neki a belső értékei... Na ezektől agyf.szt kapok...

2022. júl. 29. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!