Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek rólam? (kép)

Figyelt kérdés

És a testemről :D

[link]

2022. júl. 27. 19:56
 61/108 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem az egész koncepciót. Miért raksz ki magadról egy ennyire előnytelen képet? Egy szakadt putriban, okádék öltözetben, undormány pózban, az igénytelenség igénytelenségét bemutatva...

NULLA a tízből.

##

# #

# #

# #

# #

# #

##

2022. júl. 28. 09:18
 62/108 anonim ***** válasza:
6%
Ha egy nő rakna fel hasonló képet, vajon hány privátot kapna?
2022. júl. 28. 12:15
 63/108 anonim ***** válasza:
62%
Ha ugyanolyan szèp lenne a nő, mint a kèrdező, akkor 0 privátot kapna.
2022. júl. 28. 16:14
 64/108 anonim ***** válasza:
0%

Akkor elemezzük őt antropológiailag (mivel hetero vagyok, másképp nem is tudom, várom a nők válaszát, hogy mi a gáz vele, mármint VELE, nem a körülményekkel, mint a penészes fal, ami lehet, hogy csak kosz a tapétán és mint látszik nem veti fel szerencsétlent a pénz).

Ránézésre 25-30 között van.

Bár nem metroszexuális értelemben, de rendszeresen borotválkozik, hiszen se bajsza, se szakálla, talán enyhe borostája.

A szemöldöke dús, a szemöldökcsontja kidudorodik (ezt szeretni szoktátok, a világosbőrű, világoshajú férfi borg-királyokat kevésbé).

Van egy enyhe mikiegér jellegű kopaszodás, de ez a szint még menthető hajbeültetéssel meg jó fodrász még pár évig tud vele mit kezdeni.

Az orra nem extrém. A füle sem.

A szája vastag, de nem négeresen vastag, ami fehéremberen érdekesen mutat, ezt is szeretni szoktátok nők.

Mackós alkat, de bicepsz azért van, tehát nem az egész háj. Az életmódjából és a fotó környezetéből ítélve nem áll tőle távol a fizikai munka.

Teljesen rendben van az ember, 5/10-6-10-re lőném be objektív mérce szerint, amely felöleli az egész populációt, ahol a skála egyik végén Molnár Krisztián, a másik végén meg mondjuk Brad Pitt vagy Jason Momoa van.

Csak a ti női igényeitek tolódtak el.

2022. júl. 28. 17:11
 65/108 anonim ***** válasza:
95%

"Csak a ti női igényeitek tolódtak el."

Na meg a lóf.aszt.

Teljesen objektívan nézve is sokkal szebb vagyok nőben, nem értem, mit keresnék én egy ilyen pasi mellett.

De aztán ki tudja, lehet, hogy a páromat lejjebb pontoznád, mert kitalálnád, hogy valamelyik csontja nem úgy dudorodik, ahogy kellene.

2022. júl. 28. 17:15
 66/108 anonim ***** válasza:
0%

#65: "Teljesen objektívan nézve is sokkal szebb vagyok nőbe"

Ha 6 hónapot élnél egy lakatlan szigeten és nem lenne makeup (no-makeup makeup sem), fodrász, pillás, kozmetikus meg körmös, meg fast fashion, látszana az őszülés (28 évesen is), látszának a bőrhibák, nem lenne 4D-s szempilla és akár még a szorongásból eredő körömrágás is, csak úgy natúran lennél teljes valódban, akkor is így gondolnád? Tudod a nőknél olyankor jön el mindig az igazság pillanata.

2022. júl. 28. 17:22
 67/108 anonim ***** válasza:
93%

Bocsi, de igen.

Itthonra nem is hordok sminket, a párom az idő 90%-ában smink nélkül lát.

Fodrászhoz évi 1-2x járok, mert hosszú, sima, egyenes hajam van, teljesen jó simán csak úgy, ahogy van + néha besütöm hullámosra. Szóval nem annyira rendítene meg a fodrász hiánya. Ha meg seggig ér már, akkor jó lenne randiprogramnak az, hogy megpróbál ügyesen vágni a végéből az ágyékkötős Chad.

Kozmetikushoz, körmöshöz nem járok, soha nem jártam, a műszempillát meg nevetségesnek tartom, hacsak nincs természetes jellegűre, szépen megcsinálva (csak az is minek?).

A fast fashion hogy jön ide? Egy lakatlan szigeten pont nem az lenne a legnagyobb baja senkinek, hogy milyen ruha van rajta. Amúgy sem a ruhától lesz egy ember szép, csak stílusos, csinos. Szanaszét sportolom magam (no nem versenyszerű testépítésre kell gondolni), szóval nem a ruha tartja össze a testem. Bár az kérdéses lenne, hogy a szigeten milye kajához lehetne hozzájutni. :) De lehet, hogy sokaknak jót tenne a sziget style full "bio", paleo (már ha egyáltalán van kaja...). :D Én max. szálkásabb lennék.

2022. júl. 28. 17:31
 68/108 anonim ***** válasza:
93%

Vincus, kb ilyen a kérdező női változata. Róla aztán levehetnéd a sminket meg műkörmöt ha lenne rajta, nem oszt nem szoroz hogy van-e rajta vagy nincs. Egy csinos, szép fiatal lány még cicoma nélkül sem az ő szintje.

[link]

2022. júl. 28. 17:35
 69/108 anonim ***** válasza:
91%

Ja, kihagytam: 30 éves vagyok, és van kb. 5 db ősz hajszálam összesen.

A bőrhibáimat pedig még akkor sem fedem el, ha teljesen kisminkelem magam, mivel nem hordok olyan alapozót, ami nagyon fed, hanem csak színezett hidratálót, ami épphogy egységesít.

2022. júl. 28. 17:35
 70/108 anonim ***** válasza:
Incelpince mai liturgiáját hallottátok.
2022. júl. 28. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!