Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem az egész koncepciót. Miért raksz ki magadról egy ennyire előnytelen képet? Egy szakadt putriban, okádék öltözetben, undormány pózban, az igénytelenség igénytelenségét bemutatva...
NULLA a tízből.
##
# #
# #
# #
# #
# #
##
Akkor elemezzük őt antropológiailag (mivel hetero vagyok, másképp nem is tudom, várom a nők válaszát, hogy mi a gáz vele, mármint VELE, nem a körülményekkel, mint a penészes fal, ami lehet, hogy csak kosz a tapétán és mint látszik nem veti fel szerencsétlent a pénz).
Ránézésre 25-30 között van.
Bár nem metroszexuális értelemben, de rendszeresen borotválkozik, hiszen se bajsza, se szakálla, talán enyhe borostája.
A szemöldöke dús, a szemöldökcsontja kidudorodik (ezt szeretni szoktátok, a világosbőrű, világoshajú férfi borg-királyokat kevésbé).
Van egy enyhe mikiegér jellegű kopaszodás, de ez a szint még menthető hajbeültetéssel meg jó fodrász még pár évig tud vele mit kezdeni.
Az orra nem extrém. A füle sem.
A szája vastag, de nem négeresen vastag, ami fehéremberen érdekesen mutat, ezt is szeretni szoktátok nők.
Mackós alkat, de bicepsz azért van, tehát nem az egész háj. Az életmódjából és a fotó környezetéből ítélve nem áll tőle távol a fizikai munka.
Teljesen rendben van az ember, 5/10-6-10-re lőném be objektív mérce szerint, amely felöleli az egész populációt, ahol a skála egyik végén Molnár Krisztián, a másik végén meg mondjuk Brad Pitt vagy Jason Momoa van.
Csak a ti női igényeitek tolódtak el.
"Csak a ti női igényeitek tolódtak el."
Na meg a lóf.aszt.
Teljesen objektívan nézve is sokkal szebb vagyok nőben, nem értem, mit keresnék én egy ilyen pasi mellett.
De aztán ki tudja, lehet, hogy a páromat lejjebb pontoznád, mert kitalálnád, hogy valamelyik csontja nem úgy dudorodik, ahogy kellene.
#65: "Teljesen objektívan nézve is sokkal szebb vagyok nőbe"
Ha 6 hónapot élnél egy lakatlan szigeten és nem lenne makeup (no-makeup makeup sem), fodrász, pillás, kozmetikus meg körmös, meg fast fashion, látszana az őszülés (28 évesen is), látszának a bőrhibák, nem lenne 4D-s szempilla és akár még a szorongásból eredő körömrágás is, csak úgy natúran lennél teljes valódban, akkor is így gondolnád? Tudod a nőknél olyankor jön el mindig az igazság pillanata.
Bocsi, de igen.
Itthonra nem is hordok sminket, a párom az idő 90%-ában smink nélkül lát.
Fodrászhoz évi 1-2x járok, mert hosszú, sima, egyenes hajam van, teljesen jó simán csak úgy, ahogy van + néha besütöm hullámosra. Szóval nem annyira rendítene meg a fodrász hiánya. Ha meg seggig ér már, akkor jó lenne randiprogramnak az, hogy megpróbál ügyesen vágni a végéből az ágyékkötős Chad.
Kozmetikushoz, körmöshöz nem járok, soha nem jártam, a műszempillát meg nevetségesnek tartom, hacsak nincs természetes jellegűre, szépen megcsinálva (csak az is minek?).
A fast fashion hogy jön ide? Egy lakatlan szigeten pont nem az lenne a legnagyobb baja senkinek, hogy milyen ruha van rajta. Amúgy sem a ruhától lesz egy ember szép, csak stílusos, csinos. Szanaszét sportolom magam (no nem versenyszerű testépítésre kell gondolni), szóval nem a ruha tartja össze a testem. Bár az kérdéses lenne, hogy a szigeten milye kajához lehetne hozzájutni. :) De lehet, hogy sokaknak jót tenne a sziget style full "bio", paleo (már ha egyáltalán van kaja...). :D Én max. szálkásabb lennék.
Vincus, kb ilyen a kérdező női változata. Róla aztán levehetnéd a sminket meg műkörmöt ha lenne rajta, nem oszt nem szoroz hogy van-e rajta vagy nincs. Egy csinos, szép fiatal lány még cicoma nélkül sem az ő szintje.
Ja, kihagytam: 30 éves vagyok, és van kb. 5 db ősz hajszálam összesen.
A bőrhibáimat pedig még akkor sem fedem el, ha teljesen kisminkelem magam, mivel nem hordok olyan alapozót, ami nagyon fed, hanem csak színezett hidratálót, ami épphogy egységesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!