Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagy rosszképű, azt mondanám a kép alapján, az alkatod sem lehet rossz, de ez a póz mi? Hát ha az ember ilyet kérdez, legalább tegyen meg mindent, hogy legjobb színben tűnjön fel. Állj fel, vágj normális pofát, vagy valami. Ez alapján kicsit trehánynak tűnsz, ami kár, mert tényleg nem vagy csúnya.
Ha csajozni akarsz majd, kicsit tedd oda magad jobban.
Úgy genetikailag hozod a magyar átlagot, egyáltalán nincs ronda fejed, és elég izmos lehetsz, de van rajtad olyan minimum plusz 20 kiló. Sportos cicababát hát nem fogsz kapni, de hasonlóan husisabb lányok szerintem elfogadóak ezzel.
Viszont marha előnytelen ez a kép. A fal hányinger koszos a fejedtől. Na meg az egész beállításról az a történet sugárzik, hogy ez a kedvenc, valószínűleg jó rég kialmolt fészked, de aki akar, az társulhat, szóval emiatt menekülni fognak. Ez a hónaaljmutogatós, "nabújjidemellémcica" kartartás is jáj. Szóval társkeresőre semmiképp ne ezt rakd fel, emelkedj fel, menjél ki csak a szabadba valami szép zöld helyre, húzd ki magad, oszt kérj meg valakit, nyomja meg a gombot, akkor jó lesz. Legyen egy normális porté meg egy egész alakos és semmiképp ne ágyban nyomkodásra invitálós, hanem valami intelligensebb célokat sugárzó :D vagy legalább hivatalosabb, semlegesebb. Pl. egy ing máris sokat dob a megítéléseden.
(Ha meg netán mégsem a tiéd a kép, akkor büntethető, hogy felraktad.)
Érdekes én sokkal vékonyabb vagyok ennél a pasinál, mégis engem is disznóznak a nők.
Ki is rakok egy kérdést mindjárt a fotómmal véleményezésre.
Nekem nem jössz be.
Alig van hajad.
Túl nagydarab vagy.
És fiatalabbak jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!