Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lányoknak tényleg jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak tényleg jobban bejönnek a magasabb srácok?

Figyelt kérdés
Ki nem álhatom, hogy magas vagyok (200cm). Mindenkitől csak azt hallom, hogy milyen jó magasnak lenni, mert a lányok a magasabb srácokra buknak. Ez tényleg így van?

2022. júl. 26. 14:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
188 vagyok,igen szoktam látni hogy bejövök a lányoknak :)
2022. júl. 26. 16:22
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
2 méteresen a magas nők álma vagy. De amúgy egy kolléganőm (155) férje 2 méteres, viccesen néznek ki együtt, de nagyon szeretik egymást.
2022. júl. 26. 18:58
 13/16 anonim ***** válasza:
24%

VV Christofel is megmondta már, hogy a 185 centis magasság a legjobb, mert a legtöbb nővel kompatibilis. Fölötte már túl magas. Jobb, mintha túl alacsony (175 alatti) lenne, de ugyanúgy hátrány az 180 és 190 közötti álommagassághoz képest.

A kérdezőnél meg az se mindegy, kik jönnek be neki. Ha a pici lányok, akkor hátrány is lehet, mert ilyen párok sem annyira jellemzők: [link]

még ha jellemzőbbek is ennél: [link]

A 180 fölötti lányoknál nagy előny, hogy sok (bár egyre csökkenő számú) komplexusos férfi sem próbálkozik náluk meg még mindig van (bár az is csökken) előítélet a társadalomban, ami miatt a nőt is feszélyezi a helyzet.

Egy ilyen lánynál jóval kisebb a konkurencia, sokszor ő maga is aranyos lány, mert az iskolában zsiráfnak csúfolták, nem az egóját növelték, hogy milyen istennő, álomnő, ami miatt annak is képzeli magát. Sokkal jobb párkapcsolati alapanyag egy ilyen magasabb lány, mint a mindenkivel kompatibilis 160 centis lányok, akik korlátlan férfit megkaphatnak.

2022. júl. 26. 19:28
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Igaz. Nekem is a magas pasik jönnek be. :DD

Privit nem kérek senkitől, köszi.

2022. júl. 26. 20:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen, mind magas pasirol álmodozik.
2022. júl. 27. 10:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok 'lányok', csak lány, de nekem nagyon nem fog jobban bejönni egy 190 centis illető, mint egy 170 centis. Aztán ott van még az alkat is. Nálam nem ezen fog múlni az biztos.
2022. júl. 27. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!