Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csontosodik be a nők arca 30 év felett? Eltűnik az a szép lágy babaarc ami minden pasi álma.
18.
"Ami késik, nem múlik", ahogy a fizikatanárom mondta anno. Elnézve a lopakodva, ám kitartóan növekvő nők által kiírt őrület-kérdéseket, amelyek egy fordított nemekkel előadott incel-őrjöngéseknek hatnak, a "merjük egymást alulmúlni" nevében, nem kell olyan sok idő, hogy ez is ki legyen mondva.
Általában nem a lejjebb lévő stílus zárkózik a jobbhoz, hanem fordítva, a jobb süllyed le. Lásd politika, ahol 30 éve elképzelhetetlen lett volna az a suttyó stílus, amit manapság általánosnak fogad el mindenki.
Éhes disznó makkal álmodik.
És éhes is marad. 😁
21
De legalább a nők nem rendelnek ideológiát a f@szságok mögé, illetve - ahogy észrevettem - nincs itt egy nőkből álló keménymag, aminek a tagjai konstans hergelnék bele egymást a téveszmékbe.
Amellett nem elfelejtendő, hogy a nők bicskanyitogató kérdései többnyire speciális esetekről szólnak, nem pedig naaaagy általánosságokról.
Csak néhány példa:
- Miért nem vesz nekem a barátom estélyi ruhát, ha elhív egy eseményre?
- Harmincszor elmondta, hogy húzzak el az életéből. Szerintetek még van esélyem?
- Megmondta, hogy csak szexet akar. Szerintetek csak szexet akar?
- Megkértem a barátomat, hogy menjen és vegyen nekem egy sütit. El is ment, de a szeme sarkában láttam, hogy nem szívesen megy. Szerintetek megcsal?
Én ebből arra következtetek, hogy természetesen vannak itt elszállt agyú hisztikirálynők, de ők nem valamiféle trollhadsereg zsoldosai, sokkal inkább egyszeri látogatók.
De persze ez saját benyomás.
23.
Csak és kizárólag a gyakorira fókuszálva igazad van, viszont általánosságában nem. Ennek egyetlen oka, hogy a gyakorit látogató emberek többsége fiú/férfi/bácsi.
Viszont némelyik ropogós Femina, Nők Lapja vagy egyéb weboldalon előadott elmebeteg cikkek alatt már más volna a helyzet. Alapból a cikkek színvonala olyan-amilyen "12 lábujjállás, amiből tudhatod, hogy a férjed megcsal!!44!!!".
Illetve kisebb oldalakon vannak női őrületek, az egyik remek oldal pl. kielemezte a Pál utcai fiúkat, mint feminista hősregényt, ahol Ernő szimbolizálja az elnyomott nőket. Az igen.
27 Csakhogy mi nem tesszük fel a költői kérdést, hogy egy 30 éves férfi miért akar párkapcsolatot?
Na azért más.
És te vén 30-asként miért akarsz nőt? Plána fiatalat?
Illetve akarni lehet, bármit lehet akarni, csak nem fog összejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!