Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy csak a munkahelyemen merek megszólítani csajokat?

Figyelt kérdés

Emberekkel dolgozom, bár túl sokat nem kell velük beszélnem, de mindenkinek oda kell jönniük hozzám. Ilyenkor ha jön valaki, aki tetszik annak mosolyogva szoktam köszönni és könnyebben merek beszélgetést kezdeményezni vele. De ha mondjuk utcán vagy máshol kell odamenni egy csajhoz az elég nehezen megy.

Tegnap pl. elhatároztam, hogy utcán odamegyek egy csajhoz valami olyasmi szöveggel, hogy megláttam, szimpatikusnak tűnt blabla. esetleg ha van rá mód valamikor beülhetnénk valahova egy kávéra vagy valami hasonló. Ehelyett amikor közelítettem felé elfogott a félelem és azt kérdeztem tőle, hogy nem tudja-e véletlenül, hogy merre van egy papír-irószer bolt?

Miért van az, hogy csak a fenti szituációban merek nyitni, kezdeményezni?

2022. júl. 25. 15:13
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
mert az egy sokkal természetesebb és biztonságosabb közeg az érintkezéshez. utcán ismerkedni csak nagyon kivételes esetekben működik, 100-ból 99 esetben kellemetlen és zavaró vagy az illető számára, és ezt te is érzed, ezért nem megy.
2022. júl. 25. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!