Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Debrecenben mennyire lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Debrecenben mennyire lehet barátnőt találni/ismerkedni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Debrecenben kaptam munkát és 1 hónapon belül kezdek. 29 éves vagyok és az érdekelne ott mennyire lehet ismerkedni? Illetve hol hogyan smint?

2022. júl. 24. 21:59
 1/10 anonim ***** válasza:
78%

Rengeteg rendezvény van, 33 ezer egyetemista, bulinegyed, színház, koncertek, meccsek, kocsmák és sorolhatnám, ilyenkor sokan átjárnak bulizni Szoboszlóra is.

Nem a debreceni (vagy ott élő) lányok a legerkölcsösebbek az országban...:)

2022. júl. 24. 22:05
 2/10 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom , viszont állítólag pujkakakas az van

🤣🤣

2022. júl. 24. 22:05
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Az hol van?
2022. júl. 24. 22:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem fogsz szűzen maradni, abban biztos lehetsz!:D
2022. júl. 24. 22:21
 5/10 anonim ***** válasza:
1: akkor az ország mely részében a legerkölcsösebbek?
2022. júl. 24. 22:48
 6/10 anonim ***** válasza:
34%
Lányként könnyen, srácként sehogy.
2022. júl. 24. 23:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Az egyik legnagyobb anyanyelvű városod, szóval valszeg több mint falun.
2022. júl. 25. 01:05
 8/10 anonim ***** válasza:

1; 5 Erkölcs, de ez mit is takar? Az ő erkölcsük szerint lehet hogy erkölcsösebben élnek, mint aki valami nagy rendszerben hisz.

Amúgy most ki az erkölcsös, aki úgy él mint ahogy egy vallás megköveteli, vagy aki betartja a btk-t?

2022. júl. 25. 01:08
 9/10 anonim ***** válasza:
8: itt szerintem az 1-es inkább arra értette, hogy sok egyetemista csaj nemigen teketóriázok azon, hogy melyik csávóra hajtson rá 5 percen belül, kb. ismeretség nélkül, de javítson ki, ha tévedek.
2022. júl. 25. 01:53
 10/10 anonim ***** válasza:
46%

Attól függ milyen célból akarsz ismerkedni. Könnyen kapható csajokat találsz bármelyik szórakozó helyen, normálisakat kevésbé.

És ez igaz a másik nemnél is. Debrecenben laktam nagyon sokáig, és az utóbbi időszakban elég gyatra volt a kínálat.

2022. júl. 25. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!