Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debrecenben mennyire lehet barátnőt találni/ismerkedni?
Sziasztok.
Debrecenben kaptam munkát és 1 hónapon belül kezdek. 29 éves vagyok és az érdekelne ott mennyire lehet ismerkedni? Illetve hol hogyan smint?

Rengeteg rendezvény van, 33 ezer egyetemista, bulinegyed, színház, koncertek, meccsek, kocsmák és sorolhatnám, ilyenkor sokan átjárnak bulizni Szoboszlóra is.
Nem a debreceni (vagy ott élő) lányok a legerkölcsösebbek az országban...:)

Azt nem tudom , viszont állítólag pujkakakas az van
🤣🤣

1; 5 Erkölcs, de ez mit is takar? Az ő erkölcsük szerint lehet hogy erkölcsösebben élnek, mint aki valami nagy rendszerben hisz.
Amúgy most ki az erkölcsös, aki úgy él mint ahogy egy vallás megköveteli, vagy aki betartja a btk-t?

Attól függ milyen célból akarsz ismerkedni. Könnyen kapható csajokat találsz bármelyik szórakozó helyen, normálisakat kevésbé.
És ez igaz a másik nemnél is. Debrecenben laktam nagyon sokáig, és az utóbbi időszakban elég gyatra volt a kínálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!