Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mélyszegénységbe született...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mélyszegénységbe született szép lányok miért nem törnek ki onnan? Valamiért nem tudnak, vagy nincs rá igényük? - Bármit elérhetnének, mégis a helyi 10/2 sráccal jönnek össze, szülnek gyereket, aztán marad a kinti budi, újságpapírba tekert cigi, stb

Figyelt kérdés

Évekkel ezelőtt egy Toldi lány szerelt a tv-ben, valami mélyszegénységes riportban, annyira gyönyörű volt (világosbarna haj, kék szem, fehér bőr, tökéletes bájos mosoly, szép fogak, és persze jó alakja volt), munkámból kifolyólag jártam Hajdú megyében azokon a településeken, 3 gyönyörű, bájos lánnyal találkoztam (nem is értem, hogy születhettek oda), most így évek múltán rájuk kerestem facen, annyira kiábrándító volt, hogy akik bármit elérhettek volna az életben, összejöttek ilyen helyi lecsúszott, elálló fülű, fogatlan srácokkal, lett pár gyerekük, a képeken terhesen, újságpapírba tekert cigit szívnak, az udvar az putri, munkahelyük nincs...

Ha feljönnek Pestre, egy mosoly, jön egy gazdag srác, és sínen van az életük... hogy ragadhattak a mélyszegénységben?

2022. júl. 24. 15:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy vannak köztük igazán szép lányok,de vajon mennyire igényesek?

Én azért szeretem, ha a nőm tudja mi az a dezodor és használja is. Vagy hovatovább...van fürdőkádja...

2022. júl. 24. 16:22
 12/20 A kérdező kommentje:

Akit láttam a tv-ben, és a 3 akit ismertem, ránézésre igényesnek tűnt (gondolom a középsulis lányok mindenhol próbálnak szépen megjelenni, ápolt hajjal, tiszta ruhában).

Kitörési lehetőségek közül az egyetem lehetetlen (már csak a több száz km-es utazásra is kellene pénz), itt igazából egy "gazdag" pasi kifogására van lehetőség (és nem a felső 10 ezerre gondolok).

Az a fura, hogy van pár informatikus ismerősöm, aki romániai, szegény lánnyal jött össze... kicsit furcsa, hogy nem magyarországiakkal.

2022. júl. 24. 16:39
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

"most se értem, hogy kerülhetett oda" Ez nem igazán világos...most te azt hiszed, hogy mindenki maga választja, hogy hova születik

Mert jajak az jön le az írásodból. Vagy tán szefós vagy?

Lehet pont azért nek tudnak kitörni mert a hozzád hasonlóak a szépség csak a gazdagok kiváltsága. Nyilván könnyebb úgy szépnek h lenni ha lehet rá költeni de vn amikor simán csak genetikai adottság.

2022. júl. 24. 16:46
 14/20 A kérdező kommentje:
"most se értem, hogy kerülhetett oda" - Csak irónia képen írtam, már csak a bőr, hajszín árnyalattal is tényleg annyira kilógott onnan, mintha elrabolták vagy örökbe fogadták volna.
2022. júl. 24. 16:54
 15/20 anonim ***** válasza:
59%
Szerinted kinek kène egy csóró, buta cigány?
2022. júl. 24. 17:53
 16/20 anonim ***** válasza:
54%

Akikről te beszélsz, azok az internet és mai világ lehetőségei nélkül éltek!

Az a nő akinek megvan a magához való esze, az már ezek nélkül is felfelé házasodott!

2022. júl. 24. 18:07
 17/20 anonim ***** válasza:
75%

Mindenki a saját szintjén nyomorog. Aki úgy nő fel, hogy a kútról hozza a vizet, annak az lesz a normális, átlagos. Nem boldogtalanabbak, mint egy átlagon élő ember, ezért nem is feltétlenül vágynak feljebb jutni.

Az IQ-t hagyjuk, ennyi erővel azt is mondhatnánk, hogy aki nem lesz gazdagabb, mint a szülei, az hülye, mert nem lépett szintet.

2022. júl. 24. 19:14
 18/20 anonim ***** válasza:
61%

Nem én mondom, hanem a pszichológus szakértő mondja, hogy a szegények azért szegények, mert alacsony az IQ-juk. Lásd a beszélgetést itt:

[link]

Mint említettem, kivételek vannak. Nem mindenki azért szegény, mert buta, de általánosságban elmondhatjuk, hogy a szegények többsége alacsony intelligenciával rendelkezik. Ami látszik abból is, hogy nem találták meg az életben azokat a kitörési lehetőségeket, hanem szegények maradtak.

Maradva a témánál: szegény szép lányok. Elég megnézni egy Woodman castingot, micsoda buta nők mennek hozzá. Ha intelligensek lennének nem hozzá mennének, hanem iskolába járnának.

2022. júl. 24. 19:30
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem esik messze az alma a fájától, azért.

Intelligencia két tényezőtől függ az örökölt és tanult dolgoktól, ha mindkettő alacsony szintű, akkor nem kell csodálkozni a végeredményen.

2022. júl. 24. 20:50
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedtem ilyen lánnyal, ő is bájos és szép volt, aztán láttam a családi fotóját, nagyon kirít a fehér bőrével, kék szemével a szülei és testvérei közül, akik olyan igizi putris cigányok voltak. És igen, egyszerű, buta lány volt, hiába adtam neki pénzt, volt, hogy buszjegybe tekerte a cigit, szűrő nélkül, tehát az alapvető egészségi dolgokkal sem volt tisztában. Szakítottunk, összejött egy osztálytársammal, mondhatni jómódú helyre került, de szakítottak, most rákerestem kíváncsiságból, és a két gyereke alapján cigány sráchoz ment hozzá, most egyedülálló, és 25 éves lehet, de a ráncaival kinéz 50-nek. Alapvető probléma, hogy nem is értékelik a jót, mert nem azt szokták meg, nincs tisztában vele, hogy szép, és szokták mondani, hogy az ember a szülei mintájára választ párt, na itt bejött.
2022. júl. 24. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!