Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok nektek mindegy hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok nektek mindegy hogy milyen egy pasas arcvonása?

Figyelt kérdés

Egy itteni állitólagos okos nő irta: A mai ember sokat tud tenni és tesz is azért, hogy a külsejét változtassa, ezáltal a lehető legjobbat hozza ki belőle. Így már kialakul a spektrum, amin elhelyezkednek szépség alapján.

Tehát akkor ha jól értem nem a született arcvonás a fontos a társkeresésnél a lányoknál.

2022. júl. 22. 18:50
 1/9 anonim ***** válasza:

Nincs kialakult arcvonas, maximum a ráncok. És de, az arc nagyon sokat számít.

24N

2022. júl. 22. 18:54
 2/9 anonim ***** válasza:
81%

"Tehát akkor ha jól értem nem a született arcvonás a fontos a társkeresésnél a lányoknál."

Szerinted ennek a kijelentésnek mennyi értelme van? Úgy őszintén?

2022. júl. 22. 18:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy férfi sokat tud csalni arcszörzettel, hajjal, illetve a kettő kombinációjával. Sokat változtat a fogyás, hízás is. Igazából erről szól az is, amit a csaj írt. Lehet és kell is csalni, alakítani, próbálkozni. Ha meg nem, akkor az is egy döntés. Így, vagy úgy, valóban elhelyezkedsz valahol a skálán. Aki igényes és megkeresi azt a stílust, ami neki igazán jól áll, nagyon sokat javíthat a külsején.
2022. júl. 22. 19:03
 4/9 anonim ***** válasza:
17%
Fèrfinál a legfontosabb az arc, a test nem nagyon érdekel minket.
2022. júl. 22. 19:17
 5/9 anonim ***** válasza:
#4: légy szíves, nyilatkozz CSAK a magad nevében, egyes számban, ne többes szám első személyben. Nekem a test is fontos (az arc mellett, nyilvánvalóan).
2022. júl. 22. 19:19
 6/9 A kérdező kommentje:

ma 19:19

Igen a nők is szeretik ha a testük alapján itélik meg őket..

2022. júl. 22. 19:49
 7/9 anonim ***** válasza:
81%
#6: hihetetlen, hogy lehet valaki ennyire sötét, mint te, kérdező.
2022. júl. 22. 19:58
 8/9 anonim ***** válasza:
69%

[link]

Amúgy szerintem neked mindegy; el sem tudom képzelni hogy bármilyen szinten (baráti, vagy párkapcsolati) ki lehessen jönni valaki olyannal, aki arra használ nap mint nap egy weboldalt hogy keresi, hogy épp kibe lehet belekötni.

2022. júl. 22. 20:34
 9/9 A kérdező kommentje:

ma 20:34

Eleve a válaszolok kötnek bele mindenbe minden kérdésnél..

2022. júl. 22. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!