Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ez? Miért írkálnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Miért írkálnak?

Figyelt kérdés

Elég sokszor 50-60 éves fósuerek talalnak meg ismerkedős oldalakon, de volt már 70 pluszos is. Nincs is ezzel baj, az embernek élveznie kell az életet amíg teheti. De ha kategórikusan kiemelem, hogy csak a korosztályombeliekkel (20-25) ismerkednék, miért írnak rám öreg emberek? A kedvencem, mikor családos nős emberkék írnak, akik melegnek mondják magukat. Akkor miért nősültek meg?

Nem bántani akarok senkit, csak nem értem a dolgot.

2022. júl. 22. 07:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkoznak, hogy hátha összejön nekik valami friss hús.
2022. júl. 22. 07:26
 2/5 anonim ***** válasza:
9%
Ha számít én 31 vagyok. Annyira nem öreg és megduglak ha akarod.
2022. júl. 22. 07:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Azért nősültek,mert ez volt a társadalmi,vagy családi elvárás tőlük.Rossz,képmutató élet és próbálnak bele élvezetet vinni.

De nyilván az ilyen fószerokra is van kereslet,van, aki elmegy velük.

Amúgy pedig általános jelenség,hogy minél idősebb, annál fiatalabbat akar, ez heteroknál, melegeknél egyaránt így van.

Van bőven olyan fiatal,akik idősekre buknak. Kereslet és kínálat találkozik, nincs gond..:)

Ne húzd fel magad, hogy öreg ír,ez van :)

2022. júl. 22. 10:36
 4/5 anonim ***** válasza:
47%
A mai ifjúság egy kis cukorkáért könnyen meggondolja magát és megtesz bármit..., ezért vannak ezek, mert van kínálat-kereslet;)
2022. júl. 22. 12:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Match alapján társkeresőt javaslok, ott még a korosztályt is be tudod állítani.

Amúgy nagyon viccesek az öregek. Úgy gondolják, nincs veszíteni valójuk, valszeg úgyse jön be, de megpróbálják. Strandon bekentem a barátnőm hátát naptejjel, erre jön a sörhasú 70 éves tata, hogy kenjük be az ő hátát is... Amikor meg elküldtem, alig akart elmenni. Bezzeg egy huszonéves srác felénk és nem mer odamenni lányokhoz...

2022. júl. 22. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!