Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet azt elérni hogy számítsak, fontos legyek a másiknak ismerkedésnél csetelésnél?
De mindegyik igy indít szinte. Vagy ugy, hogy alig ir randira se hív. Nem számítok ismeretlenul semmit.
Megismerés után meg megy a pálfordulás.
Most is nekem kéne többet beleadni. Mivel nem teszem ez is nagyon gyakori hogy az ismerkedés félbe is marad mert a másik a kisujját nem mozditja.
Szerintem sehogy, ha neki nincs belső motivációja megismerni téged, nem tudod ráerőszakolni. Azt viszont megteheted, hogy nem agyalsz rajta, hanem keresol tovább.
Szerintem nem érdemes olyan személybe energiát fektetni, ahol nem érzed jól magad, mert az időd elveszi és később találsz megfelelő személyt. Ha passzolsz valakivel nem nehéz, vontatott az ismerkedés és randi is könnyedén összejön!
Nem egy személyről van szó. Mindről szinte.
Közömbösség, érdektelenség, csak szex kell, nem erőltetik magukat nekem kell témázni is szinte.stb
Az igenytelenek adnak csak bele akik senkinek nem kellenek.
Ismétlem mindegyik ilyen szinte ismeretlenül.
Közömbösek.
Nem vagyok amugy előíteles semmiképpen.
A szűrőim az elején csak annyi, közel legyen, egyedulállo legyen, es tetszik. Ezután már kivancsi vagyok ő ki és mit képvisel.
Nem lehet elérni. Én is folyamatosan ezzel küzdök, a nekem megfelelő nőket nem érdeklem, akárhogy próbálok változtatni, taktikázni, fejlődni az eredmény 0.
Fordítva ugyan ez a helyzet... az engem nem érdeklő nők próbálkoznak nálam, de hiába mert teljesen mást keresünk.
Egyszer adtam egy esélyt egy ilyen nőnek de nagy hiba volt, már a legelején kiderült hogy nagyon nem illünk össze és ő pedig beleélte magát, nekem pedig be kellett látnom hogy kár volt neki esélyt adni, mert így megbántottam, hitegettem.
Ne csüggedj ha valakit nem érdekelsz, mert valószínűleg egyébként sem illenétek össze.
Abban egyetértek, hogy nekem is egyre nehezebb feldolgozni az érdektelenséget, de nem adom fel, reménykedem még így 40-hez közel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!