Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy lánnyal szimpatikusak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lánnyal szimpatikusak voltunk egymásnak akkor miért tűnt el ennyire?

Figyelt kérdés
Többször találkozunk is. Végül nem engem választott. Én ezt tudomásul vettem. De attól még miért tűnt el ennyire hogy írok neki és nem válaszol? Miért kell ilyenkor teljesen megszakitani a kapcsolatot?
2022. júl. 18. 16:02
1 2
 11/12 Sunshinedoll ***** válasza:
49%

Randiztatok, nem jöttél be neki annyira, mást választott, ennyi.

Mit nem lehet ezen érteni? Mit akartok még barátkozni olyan nőkkel, akik elutasítottak? Nincs nektek haverotok vagy valami?

Ha meg esetleg barátkoznátok akkor meg itt ríttok, hogy mert a friendzone.

2022. júl. 18. 22:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen. Akkor erre kérnék egy nőtől választ. Ha egy nő engem szeditett majd ghostingolt és 40 éves nőről van szó. És pénzt is kicsalt tőlem. Akkor miért nem adja vissza a dolgaimat, hogyha eleve nem is akart tőlem kapcsolatot?
2022. júl. 19. 06:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!