Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más fiatalnak is nehéz párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más fiatalnak is nehéz párt találnia?

Figyelt kérdés

Komoly kapcsolatot mindenkinek nehéz találnia?

Főleg egy fiúnak?

2022. júl. 17. 16:04
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%
Igen normális kapcsolatot találni manapság nehéz
2022. júl. 17. 19:33
 12/13 anonim ***** válasza:
5%

FŐleg egy fiúnak nehéz.

Főleg egy külsőre nem túl előnyös tulajdonságokkal rendelkező fiúnak.

Főleg ha nincs jó szövege sem.

És főleg ha még csóró is...

2022. júl. 17. 21:45
 13/13 anonim ***** válasza:
78%

Eléggé. Azt látom amúgy, hogy a fiatalok nem túl nyitottak és/vagy felszínesek.

Itt vavyok Amerikában egy ideje, bekerültem egy társaságba, tök sok embert megismertem és azt látom, hogy itt mindenki tök nyitott és közvetlen. Bárkivel lehet beszélni (igaz kis hely), mindenki nyitott, érdeklődik, nagyon jó barátságokat alakítottam ki. Szerintem egy ilyen hozzáállású társadalomban ismerkedni is könnyebb, már pártalálás céljából.

(Nem azt mondom, hogy mindenben jó hely, de ebben az aspektusban nagyon is)

2022. júl. 18. 05:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!