Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, ti mit éreztek/éreznétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti mit éreztek/éreznétek ilyenkor?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, ismerkedtek egy ideje egy pasival. Minden remekül megy, nagyon jól érzitek magatokat vele, egyeztek a fontos dolgokban, jól kiegészítitek egymást, vonzódtok hozzá, megvan az a bizonyos szikra, kezdtek beleszeretni.

Aztán sor kerül az első szexre, amit már izgatottan vártok. Ekkor viszont jön derült égből a villámcsapás. Kiderül, hogy a férfi pénisze nagyon picike. Korábban nem beszéltetek erről a témáról, szóval erre igazán nem számítottatok.

Mit éreztek ilyenkor? Csalódottságot? Keserűséget? Vagy nem igazán tartjátok lényegesnek a kis méretét? Esetleg ez nagyon fontos dolog számotokra?

Ha túl kicsinek találjátok a péniszét, akkor hogyan reagáltok? Azonnal otthagyjátok/elkülditek az illetőt? Szexeltek vele, tesztek egy próbát a kis méret ellenére, és ha nem lesz jó, akkor utána rúgjátok ki? Vagy nem zavar titeket ez a tényező?

Ilyen esetben szeretnétek előre tudni arról, hogy bizony lehet, hogy túl kicsi lesz számotokra a farka? Vagy ilyesmiről semmiképp nem szeretnétek szex előtt beszélgetni?

Kérem, hogy akik már voltak ilyen szituációban, azok meséljék el, hogy mit éreztek és hogy viselkedtek ebben a helyzetben, akik pedig még nem, azok is leírhatják, hogy szerintük hogyan éreznének és cselekednének ebben az esetben.

2022. júl. 17. 09:45
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Számítana az is, hogy te hogy állsz hozzá. Ez van, ezt kell szeretni, vagy megpróbálnál máshogy kielégíteni.
2022. júl. 17. 15:29
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

20

A nagyf-nek az IQ-EQ meg alacsony+taplók.

Még egy marhaság részedről, hogy a nagyf-esek tudnak csak határozottak lenni:DDD

2022. júl. 17. 20:40
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Marha jó! Az olvasottak alapján holnaptól bunko leszek a nőkkel! Mert 20 centim van és lehet azt hiszik kicsi van mert kedves vagyok.

Ma is tanultam valamit 🤔😂

2022. júl. 17. 21:19
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Marha alacsony volt a pasi, és minden egyéb is kicsi volt rajta, ami a pénisz méretre utal, szóval nem volt meglepetés. Életem legjobb szexei voltak.😉
2022. júl. 18. 00:26
 25/25 anonim ***** válasza:
48%

23

Én is egyfolytában "értéket" fedezek fel a női "tudásból":DDD

2022. júl. 18. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!