Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti mit éreztek/éreznétek ilyenkor?
Tegyük fel, ismerkedtek egy ideje egy pasival. Minden remekül megy, nagyon jól érzitek magatokat vele, egyeztek a fontos dolgokban, jól kiegészítitek egymást, vonzódtok hozzá, megvan az a bizonyos szikra, kezdtek beleszeretni.
Aztán sor kerül az első szexre, amit már izgatottan vártok. Ekkor viszont jön derült égből a villámcsapás. Kiderül, hogy a férfi pénisze nagyon picike. Korábban nem beszéltetek erről a témáról, szóval erre igazán nem számítottatok.
Mit éreztek ilyenkor? Csalódottságot? Keserűséget? Vagy nem igazán tartjátok lényegesnek a kis méretét? Esetleg ez nagyon fontos dolog számotokra?
Ha túl kicsinek találjátok a péniszét, akkor hogyan reagáltok? Azonnal otthagyjátok/elkülditek az illetőt? Szexeltek vele, tesztek egy próbát a kis méret ellenére, és ha nem lesz jó, akkor utána rúgjátok ki? Vagy nem zavar titeket ez a tényező?
Ilyen esetben szeretnétek előre tudni arról, hogy bizony lehet, hogy túl kicsi lesz számotokra a farka? Vagy ilyesmiről semmiképp nem szeretnétek szex előtt beszélgetni?
Kérem, hogy akik már voltak ilyen szituációban, azok meséljék el, hogy mit éreztek és hogy viselkedtek ebben a helyzetben, akik pedig még nem, azok is leírhatják, hogy szerintük hogyan éreznének és cselekednének ebben az esetben.
20
A nagyf-nek az IQ-EQ meg alacsony+taplók.
Még egy marhaság részedről, hogy a nagyf-esek tudnak csak határozottak lenni:DDD
Marha jó! Az olvasottak alapján holnaptól bunko leszek a nőkkel! Mert 20 centim van és lehet azt hiszik kicsi van mert kedves vagyok.
Ma is tanultam valamit 🤔😂
23
Én is egyfolytában "értéket" fedezek fel a női "tudásból":DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!