Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak melyiket választanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak melyiket választanátok egy lánynál?

Figyelt kérdés

2022. júl. 15. 14:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
59%
Első sorban azt a lányt akit szeretek.
2022. júl. 15. 17:25
 12/16 anonim ***** válasza:
53%
Nekem az, hogy vékony többet nyom a latba, mint hogy mennyire nőies idomai vannak. Utóbbiból is jóval fontosabb a fenék, mint a mell.
2022. júl. 15. 18:15
 13/16 anonim ***** válasza:
64%

Ez a kérdés inkább tini kategória, ők gondolkodnak úgy, hogy ha valamilyen testrész X cm, akkor szuper, minden más le van xarva...

A valóság komplexebb. Például ha UGYANANNAK a nőnek lenne kicsi- és nagymellű verziója, a férfiak 90%-a valószínűleg a nagymellűre voksolna (legalábbis én tuti). De a valóságban a nagy mell gyakran együtt jár a tokával, úszógumikkal, narancsbőrös, vastag, formátlan lábakkal stb. Röviden, a dagadt nők bögyösebbek, de ahogy korábban is írta valaki, a nagy mell dagikon nem számít, mivel jó eséllyel a test összes többi részével, sőt gyakran az arccal is nagy bajok vannak esztétikailag.

A kerek, feszes popsi az estek többségében viszont fitt testtel jár együtt, egyedüli "veszély", hogy a melle csak akkora, mint egy 7 éves kisfiúnak. De ha valaki nagyon a külsőre megy, ezt egyszerűbb és gyorsabb műtétileg korrigálni, mint egy bálnát lefogyasztani.

A fenti két példa szélsőség, de pl. Instán is látható, hogy a sportos/vékony test+normál mellű, illetve a normál testalkat+ nagymellű csajoknak van a legtöbb követője.

Mert az elvileg "ideális" sportos/vékony test+ nagymell kombó műtét nélkül extrém ritka.

Ezzel szemben a dagadt+ akármilyen mellű csajok erősen rétegkedvencek, a többségnek nem jönnek be.

Itt egy sütis példa: test=tészta, arc=krém, mell=tejszínhab.

Ha jó a tészta és a krém, akkor tejszínhab nélkül is finom a süti. Ezzel szemben egy darab xarra rakhatsz akármennyi tejszínhabot, az csak xar marad. Ha viszont savanyú a krém vagy égett a tészta, akkor ipari mennyiségű tejszínhabbal talán fintorogva lecsúszik...

34F

2022. júl. 15. 18:54
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
egyik sem túl vonzó, de ez esetben biztos, hogy a ducit vonzóbbnak találnám, az elsővel ellentétben rajta legalább látszik, hogy nő
2022. júl. 15. 19:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Gondolkodás nélkül az első opciót jelöltem meg.
2022. júl. 15. 19:40
 16/16 anonim ***** válasza:
36%

Mindenképpen az első nekem is.

Senkit nem akarok megbántani, hisz sokan nem tehetnek az alkatukról.

De egy biztos. Sem a túlsúlyos nők, sem a túlsúlyos férfiak, nem igazán tartoznak az un. kapós kategóriába.

Én pl középkorú férfiként azt vettem észre, hogy a jelentős pocakkal küszködő férfiak szinte teljesen halálra vannak itélve.

Ha kapcsolaban vagy, és kicsit elhízol, az még elmegy férfiként is, és nőként is, de ha társat keresel, akkor bizony túlsúly esetén halálra vagy itélve ez tuti biztos.

2022. júl. 16. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!