Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mindig az alapján választanak barátnőt, hogy kire áll fel jobban?
Az alapjan inkabb aki utan kaparni is kell.
A labtörlőket nem választják csak engedik hogy leápolja őket.
A nők mindig az alapján választanak barátot, hogy kire nedvesednek jobban?
Hiába jobb az egyik férfi az összes többi dologban, ha a másik férfi szexuálisan jobban bejön a nőnek, akkor ő nyert?
én úgy voltam eddig h azzal jöttem össze aki érdeklődött irántam, ha átlagos volt ha szép mindegy volt
nem nézek hátteret tulajdonságokat v h ki néz ki jobban
de hát a semmiből nem lehet válogatni xd
Hosszú távra nem biztos. Mármint az fontos, hogy vonzó legyen, de csak a szexualitásra nem lehet tartósat építeni.
Amúgy én most épp ilyen dilemmában vagyok. Van 2 nő, kb. egykorúak, ugyanolyan magasak és a végzettségük, munkájuk is ugyanaz (tök véletlenül). Az egyik a tipikus sportos, széparcú lány, a másik pedig az átlagos arcú, vékony, de hatalmas kannákkal megáldott (nekem ez a zsánerem külsőre).
Belsőre viszont a két szélsőség:
A csöcsinek a dolgai tök unalmasak: az a tipikus vidéki lány mentalitás, nem sminkkel, nem vesz fel nőies ruhákat, csak ha nagyon muszáj, nem szórakozik, nem utazik csak túrázik.
A sportos viszont jó kedélyű, gyakran kimozdul, szeret szórakozni, utazni és nőies dolgokat hordani. Eddig ő a befutó, de ha egy estést kellene választani, akkor a másik lenne...
33F
ez baromsag. ugy hangzik, mintha te lennel az a csaj, aki azt hiszi magarol, hogy ‘mindenben jobb, mint a masik’ csak a pasinak arra all fel jobban. eleg onteltseg ezt hinni, hogy te mindenben jobb vagy, mert valoszinuleg nem ez a helyzet.
ertelmes ferfiak baratnot nem ezalapjan valasztnak, ez kicsit osszetettebb ennel. suttyo pasik kuropajtit ez alapjan valasztanak, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!