Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak mindig az alapján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak mindig az alapján választanak barátnőt, hogy kire áll fel jobban?

Figyelt kérdés
Hiába jobb az egyik lány az összes többi dologban, ha a másik lány szexuálisan jobban bejön a pasinak, akkor ő nyert?

2021. okt. 17. 11:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen, főleg, ha van esze a pasinak.

Példa:

Jó dolog néha csapatni vele: [link]

De a mindennapokra jobb: [link]

2021. okt. 17. 13:41
 12/17 anonim ***** válasza:
11-es, nekem a mindannapokra is mx-5 van és imádom, el nem cserélném másra, hehe. :D
2021. okt. 17. 16:08
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Saját példámon keresztül mondom, hogy nekem aki valamennyire tetszett és utána jobban megismerve teljesen egy hullámhosszon voltunk, folyton rá gondoltam stb arra nagyon durván felállt, aki meg "húde gyönyörű" volt de 2 mondatot nem tudod kinyögni, az nem járt a fejemben többé.
2021. okt. 17. 20:30
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem. Amit te írsz azaz egyéjszakas.
2021. okt. 18. 09:37
 15/17 anonim ***** válasza:
sokan nem tudják, hogy az egy hullám hossz az nem azt jelenti, hogy mindenben azonos véleményen kell legyünk, az egy hullám hosszba bele kell férjenek a viták is különben nyugdíjasba megy át a kapcsolat.
2021. okt. 18. 11:49
 16/17 anonim ***** válasza:
15: Én pl pont "nyugdíjas" stílusú kapcsolatot keresek. Rég rossz ha viták és veszekedések jelentik a "jó kapcsolatot". Szerintem.
2021. okt. 18. 12:53
 17/17 anonim ***** válasza:
16. Vannak egészséges viták normál hangnemben is amikor kifejti a véleményét valaki és észérvekkel cáfol nem k.anyázik meg csapkód .
2021. okt. 18. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!